Säänkestävä Lepotuoli Harmaa, Lounge Troispommes
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Säänkestävä Lepotuoli Harmaa, Lounge Troispommes

Säänkestävä Lounge Chair - lepotuoli, Troispommes sopii terassille, kotiin, ulos ja luonnollisesti sisälle (vaikka talveksi)

- Kevyt, käyttöä kestävä, säänkestävä, pestävä.

Olemme luoneet ulkoilmahuonekalujen C2-malliston , esittelemme ohessa nykyaikaiset, helppokäyttöiset ja samalla käytännöllisit sekä käyttökelpoisiet ulkokalusteet. Skandinaavinen perintömme vaihtelevine sääolosuhteineen loi meille tarpeen viihtyä ulkona, kun sää sen sallii, ja siksi loimme C2-kokoelman säänkestäviä ulkokalusteita.

Kaksi eri istuinkorkeutta, valitse:

610,00 €
Sisältää alv:n

Säänkestävä Lounge Chair - lepotuoli, Troispommes

Kesä on parasta ulkona nautittuna, säänkestävät ulkokalusteet varmistavat, että saat kesästä kaiken irti. Säänkestävät Troispommes Puutarhakalusteet mahdollistavat oman kesäpaikan suunnittelun ja rakentamisen; parveke, oma  puutarha tai terassi muuttuu viihtyisäksi olohuoneeksi. Kun kalusteita on helppo liikuttaa, paikka muodostuu ja elää istujien mukaan. Kun kesäkalusteet ovat muuntuvaiset ja pestävät, voit rentoutua omassa rauhassa tai viettää laatuaikaa perheen ja ystävien kanssa. Puffan Troispommes tarjoaa pihakalusteet kaikille, halusitpa varjoon katoksen alle tai nauttia auringosta lepotuolissa tai viettää kesäjuhlia. Suunnittelu ja tuottaja tulee Tanskasta, samoin kuin pikatoimitukset.

SÄÄNKESTÄVIEN TROISPOMMES KALUSTEIDEN PÄÄPIIRTEET:

✔️Kangas on 100% olefiinipohjaista, UV-suojattua ja säänkestävää kosteudelle

✔️Kangas on pestävä 40 asteessa ja sitä voidaan kuivata matalassa lämpötilassa

✔️Troispommes on PU-sohvavaahto, mukaville istuimille, suojattu vedenpitävässä suojuksissa

✔️Kangas kestää uima- ja suolavettä, kosteutta ja näin se estää homeen, suurempaa kosteutta varten laita mukana tuleva suoja

✔️Kangas on SGS-testattu ja hyväksytty korkeimpien standardien mukaisesti

✔️Jokaisessa mallissa on kahva, apu helppoon liikuttamiseen

✔️Tuotteen mukana tulee sateensuoja, suojaa sateelta tai pahemmalta (siitepöly, linnut, pöly yms.)

✔️Tuotteet ovat vakaita, tehty vapaasti seisovaksi, ei tarvitse asettaa nojaamaan seinää vasten - voit käyttää niitä missä tahansa!

Viihtyisä sohva - yhdistä kaikki kpl oleskelutilaan tai käytä yhden hengen sohvana.

Hinta sisältää suojahupun

Mitat: 70 x 95 cm
Istuinkorkeus: 30 tai 35 cm
Väri: Harmaa - Grey 163
Paino: n 13,5 kg

Troispommes kalusteet tulee kuljetuslaatikoissa ja ne on helppo laittaa käyttökuntoon, muutama minuutin paikalleenlaitto työ. Katso kuva kasauksesta. Samalla lailla ne on helppo laittaa talvisäilöön ja päällyste on helpommin irroitettvaissa pestävissä.
Pesu 40 asteessa, eli hellä sekä huolellinen käsinpesu tai kemiallinen pesu pesulassa. Päällysteen konepesu omalla vastuulla, koska pesukoneita, pesuohjelmia, pesuaineita ja linkousohjelmia on paljon erilaisia. Kaikkia näitä emme voi tietää.

TRO-LoungeChairGrey163-SH30
Toimitusaika keskimäärin (arki pv)
7 - 14 pv

Saatat pitää myös

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: