Tyynymalliset säkkituolit sopivat hyvin moneen eri käyttöön. Muodon ansiosta ne on helppo asetella mieluisaan asentoon

Säkkituoli Tyynymallit

Perinteinen tyynymallinen säkkituoli muotoutuu istujalle mieleiseksi ja on monikäyttöinen. Tämä malli on tullut suosituksi juuri sen monipuolisuuden takia. Tämä malli on erityisesti nuorison mieleen. Näistäkin löytyy eri kokoja, eri materiaaleja sekä eri värejä. Jukka Setälän vuonna 1998 suunnittelema Fatboy® Original -säkkituoli on jo klassikko, tämän jälken mallit ovat kehittyneet mukavemmilla kankailla, ulkonäöllä, paremmalla täytteellä, parempi vetoketu ja täyttö systeemi. Design säkkituolit myös tuo aivan uutta näköä kotiin. Puffan toimituskulu: 0 €!

Alennuksessa!
Säkkituoli COFFEE canvas
Meidän uusin säkkituoli ''Coffee Bag'', pellava-look! Kangas on parhaimmasta pellavan näköisestä kestävästä vaaleasta painetusta kankaasta ja sen kudottu pinta takaa pehmeän tuntuman, josta olemme erittäin innoissamme. Tämä säkkituoli sopii paitsi kotiin, myös maataloon, mökkiin tai vaikka tyylikkääseen ranskalaiseen sisustukseen. SUOSITTELEMME!
199,00 €
229,00 €
Alennuksessa!
Säkkituoli COTTON Canvas
Meidän uusin säkkituoli ''Cotton Bag'', pellava-look! Kangas on parhaimmasta pellavan näköisestä kestävästä vaaleasta painetusta kankaasta ja sen kudottu pinta takaa pehmeän tuntuman, josta olemme erittäin innoissamme. Puuvillan pehmeyttä.Tämä säkkituoli sopii paitsi kotiin myös maataloon, mökkiin tai vaikka tyylikkääseen ranskalaiseen sisustukseen. SUOSITTELEMME!
199,00 €
229,00 €
Alennuksessa!
Säkkituoli CINNAMON Canvas
Meidän uusin säkkituoli ''Cinnamon Bag'', pellava-look!Kangas on parhaimmasta pellavan näköisestä kestävästä vaaleasta painetusta kankaasta ja sen kudottu pinta takaa pehmeän tuntuman, josta olemme erittäin innoissamme. Pehmeä kuin kaneli!Tämä säkkituoli sopii paitsi maataloon-, mökkiin- tai vaikka tyylikkääseen ranskalaiseen sisustukseen. SUOSITTELEMME!
199,00 €
229,00 €
Alennuksessa!
Säkkituoli Puffa Classic
Klassinen tyynynmallinen säkkituoli, joka soveltuu moneen eri paikkaan.Tyynymallinen säkkituoli mukautuu istujan mukaan.Saksalainen, sertifioitu EN 71 2+3, lelu standardi, eli turvallinen. Erityisen hyvä koulumalli, helppo pitää puhtaana. Suosikki! 
129,00 €
169,00 €
Alennuksessa!
Säkkituoli Puffa Square S
Neliönmuotoinen tyynynmallinen säkkituoli, joka soveltuu moneen eri paikkaan. Myös NUORTEN JA lasten mieleen!  Saksalainen, sertifioitu EN 71 2+3, lelu standardi, eli turvallinen.
130 x L 130 cm kokoinen kestosuosikki!
99,00 €
129,00 €
Alennuksessa!
Säkkituoli FLEUR DE SEL Canvas
Meidän uusin säkkituoli ''Fleur De Sel, Bean Bag'', pellava-look!Kangas on parhaimmasta pellavan näköisestä kestävästä vaaleasta painetusta kankaasta ja sen kudottu pinta takaa pehmeän tuntuman, josta olemme erittäin innoissamme.  Tämä säkkituoli sopii paitsi maataloon-, mökkiin- tai vaikka tyylikkääseen ranskalaiseen sisustukseen. SUOSITTELEMME!
199,00 €
229,00 €
Alennuksessa!
Säkkituoli THE BAG Canvas
Meidän uusin säkkituoli ''The Bag, Bean Bag'', pellava-look!Kangas on parhaimmasta pellavan näköisestä kestävästä vaaleasta painetusta kankaasta ja sen kudottu pinta takaa pehmeän tuntuman, josta olemme erittäin innoissamme.Tämä säkkituoli sopii paitsi maataloon-, mökkiin- tai vaikka tyylikkääseen ranskalaiseen sisustukseen. SUOSITTELEMME!
199,00 €
229,00 €
Smoothy Flokati keinoturkis säkkituoli
Smoothy Flokati keinoturkis säkkituoli
Laadukkaalla turkiskankaalla päällystetty iso säkkituoli.Pehmeä turkis sopii mukavaan ja rentoon oleskeluun.Trendikäs, mutta samalla erityinen säkkituoli moneen tilaan.
Saatavana 7 eri värissä, valitse oma värisi!
229,00 €
Smoothy Metallic säkkituoli
Smoothy Metallic säkkituoli
Upealla metallinhohtoisella kankaalla päällystetty suuri säkkituoli.Tyylikäs ja erilainen säkkituoli sopii monelle, sillä värivaihtehtoja on monia.Metallinhohtoinen kangas säkkituolissa tuo yleellisyyttä tilaan ja takaa mukavan rentoutumishetken.
Saatavana monessa eri värissä, valitse oma värisi saatavilla olevista:
199,00 €
Smoothy Neon Jr säkkituoli
Smoothy Neon Jr säkkituoli nuorille
Kestävällä neon värisellä kankaalla päällystetty säkkituoli.Junior malli on suunniteltu lapsille, mutta sopii myös aikuisille.Päällyskankaan likaa hylkivyyden ansiosta säkkituoli on helppo puhdistaa ja pestä.Saatavana 2 eri värissä, valitse oma värisi!
119,00 €
Alennuksessa!
HotKiss Iso ORIGINAL Säkkituoli
Kotimainen isokokoinen Hotkiss säkkituoli. Ryhdikkään täytteen ansiosta tuoli muovautuu haluttuun asentoon helposti. Tuote soveltuu käytettäväksi kodin lisäksi myös esimerkiksi toimistotiloissa, kouluissa tai päiväkodeissa.
199,00 €
219,00 €
Alennuksessa!
HotKiss PIENI Säkkituoli
Kotimainen pienikokoinen Hotkiss säkkituoli. Ryhdikkään täytteen ansiosta tuoli muovautuu haluttuun asentoon helposti. Tuote soveltuu käytettäväksi kodin lisäksi myös esimerkiksi päiväkodeissa. Isompi malli soveltuu myös kouluun
119,00 €
155,00 €