Tyynymalliset säkkituolit sopivat hyvin moneen eri käyttöön. Muodon ansiosta ne on helppo asetella mieluisaan asentoon

Säkkituoli Tyynymallit

Perinteinen tyynymallinen säkkituoli muotoutuu istujalle mieleiseksi ja on monikäyttöinen. Tämä malli on tullut suosituksi juuri sen monipuolisuuden takia. Tämä malli on erityisesti nuorison mieleen. Näistäkin löytyy eri kokoja, eri materiaaleja sekä eri värejä. Jukka Setälän vuonna 1998 suunnittelema Fatboy® Original -säkkituoli on jo klassikko, tämän jäälken mallit ovat kehittyneet mukavemmilla kankailla, ulkonäöllä, paremmalla täytteellä, paremmalla vetoketjulla sekä kätevällä täyttö systeemillä. Design säkkituolit myös tuo aivan uutta näköä kotiin. Puffan toimituskulu: 0 €!

Alennuksessa!
Säkkituoli Puffa Classic
Klassinen tyynynmallinen säkkituoli, joka soveltuu moneen eri paikkaan.
Kompaktin kokoinen, tyynymallinen säkkituoli mukautuu istujan mukaan. Sopii aikuisille että lapsille.
Saksalainen, sertifioitu EN 71 2+3, lelu standardi, eli turvallinen. Ajaton suosikki malli!
129,00 €
169,00 €
Alennuksessa!
Säkkituoli Puffa Square
Neliönmuotoinen tyynynmallinen säkkituoli, joka soveltuu moneen eri paikkaan. Saksalainen, sertifioitu EN 71 2+3, lelu standardi, eli turvallinen.Erityisen hyvä malli lastenhuoneeseen, kouluun tai päiväkotiin. Helppo pitää puhtaana. Kestosuosikki!
99,00 €
129,00 €
Alennuksessa!
Säkkituoli FLEUR DE SEL Canvas
Tyylikäs pellava -look säkkituoliKangas on parhaimmasta pellavan näköisestä kestävästä vaaleasta painetusta kankaasta ja sen kudottu pinta takaa pehmeän tuntuman. Puuvillan pehmeyttä.Tämä säkkituoli sopii paitsi kotiin myös maataloon, mökkiin tai vaikka tyylikkääseen ranskalaiseen sisustukseen.SUOSITTELEMME!
199,00 €
229,00 €
Alennuksessa!
Säkkituoli THE BAG Canvas
Tyylikäs pellava -look säkkituoliKangas on parhaimmasta pellavan näköisestä kestävästä vaaleasta painetusta kankaasta ja sen kudottu pinta takaa pehmeän tuntuman. Puuvillan pehmeyttä.Tämä säkkituoli sopii paitsi kotiin myös maataloon, mökkiin tai vaikka tyylikkääseen ranskalaiseen sisustukseen.
SUOSITTELEMME!
199,00 €
229,00 €
Smoothy Flokati keinoturkis säkkituoli
Smoothy Flokati keinoturkis säkkituoli
Laadukkaalla turkiskankaalla päällystetty iso säkkituoli.Pehmeä turkis sopii mukavaan ja rentoon oleskeluun.Trendikäs, mutta samalla erityinen säkkituoli moneen tilaan.
Saatavana 7 eri värissä, valitse oma värisi!
229,00 €
Smoothy Metallic säkkituoli
Smoothy Metallic säkkituoli
Upealla metallinhohtoisella kankaalla päällystetty suuri säkkituoli.Tyylikäs ja erilainen säkkituoli sopii monelle, sillä värivaihtehtoja on monia.Metallinhohtoinen kangas säkkituolissa tuo yleellisyyttä tilaan ja säkkituolin mukavuus takaa ihanan rentoutumishetken.
Saatavana monessa eri värissä, valitse oma värisi saatavilla olevista:
199,00 €
Smoothy Neon Jr säkkituoli
Smoothy Neon Jr säkkituoli nuorille
Kestävällä neon värisellä kankaalla päällystetty säkkituoli.Junior malli on suunniteltu lapsille ja nuorille, mutta sopii myös aikuisille.Päällyskankaan likaa hylkivän materiaalin ansiosta säkkituoli on helppo puhdistaa ja pestä.Saatavana 2 eri värissä, valitse oma värisi!
119,00 €
Alennuksessa!
HotKiss Iso ORIGINAL Säkkituoli
Kotimainen isokokoinen Hotkiss säkkituoli. Ryhdikkään täytteen ansiosta tuoli muovautuu haluttuun asentoon helposti. Tuote soveltuu käytettäväksi kodin lisäksi myös esimerkiksi toimistotiloissa, kouluissa tai päiväkodeissa.Sisäpussilla tai ilman, valitse:
199,00 €
219,00 €
Alennuksessa!
HotKiss PIENI Säkkituoli
Kotimainen pienikokoinen Hotkiss säkkituoli. Ryhdikkään täytteen ansiosta tuoli muovautuu haluttuun asentoon helposti. Pienempi HotKiss säkktuoli oveltuu käytettäväksi kodin lisäksi myös esimerkiksi päiväkodeissa. Isompi malli soveltuu paremmin myös ylä kouluun.
Ilman sisäpussia tai sisäpussin kanssa:
129,00 €
155,00 €
Alennuksessa!
Smoothy Supreme Outdoor säkkituoli
Ulkokäyttöön suunniteltu Spreme Outdoor säkkituoli
Upea säkkituoli, vettä ja likaa hylkiväViimeisin 420D huipputeknologian nylon tekee Supreme Säkkituolin vedenpitäväksi ja erityisen helpoksi puhdistaa.Muotoilu hakaset - joilla saat säkkituolin myös istuma asentoon9 upeaa eri väriä, valitse omasi!
199,00 €
219,00 €
Alennuksessa!
Säkkituoli tyyny PUFFA PICTURE XXXL
Muotoutuva upea VÄRILLINEN, KUVIOITU säkkituoli. Tämä tyylikäs  ja ERILAINEN säkkituoli muotoutuu lähes istujalle sopivaksi, sisustajalle mieleseksi tai kouluun sopivaksi, pelihuoneeseen... mahdollisuuksia on rajattomasti.
Laadukas ES kangas!Saatavana usealla eri värillä, upeana ja kestävänä.
259,00 €
299,00 €
Säkkituoli turkistyyny PUFFA XXL-FUR
Muotoutuva, upea keinotukis  säkkituoli, klassinen tyynymuoto.Tämä laadukas säkkituoli muotoutuu lähes istujalle sopivaksi, värit valittu sisustajalle mieleseksi tai kouluun sopivaksi, kaikkien pelihuoneeseen... mahdollisuuksia on rajattomasti.
Laadukas turkis kangas!Saatavana usealla eri värillä, upeana ja pehemeänä.
289,00 €