Säkkituolit kouluun

Nykyajan oppiminen ja opetus on monimuotoista. Oppimistilojen ja oleskelutilojen tulisi siksi olla helposti mukautettavissa ja muutettavissa eri tilanteiden oppimis- ja opetusvaatimusten mukaan. Näin tiloja voidaan hyödyntää mahdollisimman tehokkaasti. Esimerkiksi säkkituolisohvat ja perinteiset säkkituolit tekevät tilasta paljon enemmän kuin pelkän luokkahuoneen. Helposti mukautettava tila sopii kaikkiin tarpeisiin. Säkkituolit on helppoja siirtää tilanteen mukaan.

Laskutamme sopimuksen mukaan kouluja ja oppilaitoksia.

1110355.jpg?itok=7soaVVap

Puffa.fi tarjoaa kouluille sopivat säkkituoli mallit. Opastamme mieluusti oikean säkkituoli tuotteen valinnassa. Perinteisten mallien lisäksi kannattaa miettiä istuinmalleja tai verhoilun puolesta OUTBAG malleja, jolloin kosteus sekä ulkovaatteet ja tilan mahdollinen ajoittainen märkyys tulee huomioitua.

1110350.jpg?itok=bPh56D6m

Teemme myös säkkituoleja painatuksella. Kovin pientä määrää ei kannata paiantuksella hankkia, kustannus tulee suurehkoksi yhtä tuotetta kohti. Hyvä määrä painatuksella on + 10 kpl, pienempikin määrä tehdään. Painatuksen onnistuminen on kiinni myös hyvästä aineistosta.

Säkkituoli painatuksella

Puffa.fi tarjoaa myös täyteainekset sekä suoja-aineet säkkituoleille.

Pushbag classic

Pushbag mallien laadukas verhoilu materiaali on lisäksi PU-pinnoitettu sisäpuolelta ja on tuotettu sekä sertifioitu  EN 71 2 + 3 standardin. Valmistus Saksassa, mutta hinta aivan tavallinen
Tämä standardi on lempi nimeltään "Lelu-standardi" ja varmistaa palonkestävyyden ja myrkyllisten ainesosien haihtumisen. Pakollinen mm Saksassa.

Ole yhteydessä, kerro hieman ajatuksia, tarjoamme oikeat ja laadukkaat tuotteet perilletuotuna, vaivattomasti sekä laskutettuna. Tilauksen yhteydessä ilmoitatarkkaan tilaaja, vastaanottaja, laskutusosoite, yhteyshenkilö ja puhelinnumerot.