Joustinpatjat, patjat

Joustinpatjat, patjat

Joustinpatjan tuki ja mukavuus perustuu sen sisällä oleviin pussijousiin, jotka antavat patjalle tarvittavan jouston.
Unelmoitko nukkuvasi mukavalla joustinpatjalla? Hyvä joustinpatja myötäilee kehoa ja antaa täydellisen tuen, jotta voit nauttia jokaisesta yöstäsi rauhallisesti. Jokainen meistä käyttää keskimäärin noin kolmasosan elämästään nukkumiseen. Tästä syystä sopiva ja laadukas patja on yksi elämäsi tärkeimmistä sijoituksista. Jos sänkysi runko on moitteeton, voit parantaa unesi laatua vaihtamalla pelkän patjan uuteen. Oikein valittu joustinpatja myötäilee kehoasi ja tekee nukkumisesta levollisempaa. Ohessa löydät monipuolisen valikoiman erilaisia edullisia joustinpatjoja. Petauspatja - sijauspatja valitaan tähän patjaan erikseen.
Puffan patjat on luotettavaa peruslaatua.
- ja kaikille tilauksille meidän edullisin veloitukseton toimitus: 0 €!

Basic Joustinpatjat, pussijousitus
Jämäkkä Basic Joustinpatjat, pussijousitusTasokakkaat Basic Joustinpatjat, pussijousitus tuo nukkujalle mukautuvan jouston. Sopivan jämäkkä, yksilöllisesti joustava pussijousitus tukee hyvin kehoa nukkuessa. Basic Joustinpatjat on verhoiltu tasokkaalla Malmo-huonekalukankaalla.Basic Joustinpatjat, pussijousitus on laadukas ja sopii jämäkän sängyn ystävälle.
4 kokoa: 80x200 cm, 90x200 cm, 120x200 cm ja 160x200 cm
Hintaan sisältyy Postin kuljetusyksikkö toimitus!
229,00 €
Doctor Health memory tyyny
Dr. Health memory tyyny on hyvän unen muistivaahto tyynyErittäin kestävästä viskoelastisesta vaahdosta valmistettu tyyny, joka sopii lähes kaikille. Kehonlämmön mukaan muotoutuva memory- tyyny tukee niskaasi optimaalisesti helpottaen niska- ja hartiasärkyjä. Sen vaahto on pitkäikäistä ja tyyny säilyttää ominaisuutensa vuosia. Tyyny käy kaikille nukkumisasennoille. Päälliskangas on joustokangasta, joka sisältää antibakteerisia ja likaa hylkiviä komponentteja. Koko: 60 x 40 x 10 cm
59,00 €