Rentouttava säkkituoli auringon ottoon ja makoiluun. Toiii hyvin ulkona ja myös sisällä

Säkkituolit ulos, OUTBAG aurinkotuolimallit

Puffa OUTBAG aurinkotuolimallit on yksi ehdottomista suosikeista! Säänkestävä materiaalin kannalta on lopultakin mahdollista rentoutua puutarhassa sekä omassa olohuoneessa! Täyttämällä oikein on saatu notkea muotoilu ja lisänä mukavat materiaalit, olo on kuin pilvessä. Puffa OUTBAG aurinkotuolimallit mukautuu täydellisesti mihin tahansa kehon muotoon, mikä takaa rentouttavan iloa auringossa. Rentoudu! Outbag säkkituolit kestävät ulkokäyttöä säässä kuin säässä, vuodesta toiseen! Erinomainen istumamukavuus aidoiksi huonekaluiksi muotoiltujen mallien ja kestävien mutta pehmeiden materiaalien ansiosta. Hyvän näköiset ja tarkoituksenmukaiset värit sekä tyylikkään ajaton design sopii jokaiseen tupaan, pihaan tai puutarhaan. Outbag ei ole pelkkä säkkituoli, vaan aito, käyttöä kestävä ulkokaluste!

179,00 €
189,00 € -10,00 €
Sisältää alv:n

Säkkituoli »Wave« on kompakti lepotuoli ulkokäyttöön (ja sisäkäyttöön).

Tämä pieni aaltomuotoinen lepotuoli myötäilee kehoa. 
Tilaa säästävä.
Tämä säkkituoli muotoutuu moneen eri asentoon.

Uusi Canvas kangas on puuvillapohjainen ulkokangas, joka on käsitelty (kyllästetty) ulkokäyttöön soveltuvaksi. Kivipesty viimeistely tekee tästä kankaasta sisustuksellisen. Lepäilijän aarre!

399,00 €
Sisältää alv:n

Aurinkotuoli »Peak« on mukava ja kätevä aurinkotuoli.

Tämä taittuva aurinkotuoli on kesän ykköspaikka!
Tilaa säästävä. Voit täysin rentoutua ja nauttia elämästä,
ulkona tai sisällä, mukava Canvas - kangas.

Uusi Canvas kangas on puuvillapohjainen ulkokangas, joka on käsitelty (kyllästetty) ulkokäyttöön soveltuvaksi. Kivipesty viimeistely tekee tästä kankaasta sisustuksellisen. Puutarhan aarre!