Softcare Tekstiilien hoitopakkaus
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Softcare Tekstiilien hoitopakkaus

Pakkauksessa on kaikki mitä tarvitset verhoiltujen tekstiilikalusteiden hoitoon.

Pakkaus sisältää 500 ml pullon Softcare-tekstiilisuojaa, joka riittää viiden hengen sohvakaluston käyttöpintojen suojaukseen kertaalleen ja 500 ml pullon tehokasta Softcare-tekstiilipesuainetta, jolla voit pestä sisustustekstiilejä ja verhoiltuja kalusteita sekä poistaa kaikenlaisia tahroja.

Softcare hoitaa, suojaa ja puhdistaa. Oikein ja turvallisesti! Sisällä ja ulkona.

49,00 €
Sisältää alv:n

Softcare Tekstiilien hoitopakkaus

Puhdista - Pese - Suojaa

Pakkaus sisältää 500 ml pullon Softcare ulkokaluste verhoilusuojaa, joka riittää viiden hengen kalusteryhmän käyttöpintojen suojaukseen kertaalleen ja 500 ml pullon tehokasta Softcare ulkokaluste verhoilupesuainetta, jolla voit pestä ulkotekstiilejä sekä poistaa kaikenlaisia tahroja. Lisäksi pakkauksessa on froteeliina ja käyttöohjeet.

Tehokas ja helppokäyttöinen erikoispesuaine ja suoja ulko-kalusteiden ja aurinkovarjojen tekstiilipinnoille sekä auton ja veneen sisustuksille.
Kaikki mitä tarvitset ulkokalusteiden tekstiilien hoitoon. Pakkaus sisältää ulkotekstiilien pesuaineen, joka pesee tekstiilit ja puhdistaa tahrat. Mukana myös froteeliina.

Ulkotekstiili-suoja muodostaa tehokkaan suojan kaikenlaista likaantumista ja kastumista vastaan estämällä lian imeytymisen tekstiilin
kuituihin.

Pakkaus sisältää käyttöohjeet.
Pakattu 500 ml:n kierrätettävästä muovista valmistettuihin suihkepulloihin ilman ponnekaasua. Tyhjän pullon voi hävittää turvallisesti polttamalla tai sekajätteen mukana.

Koko: 500 ml + 500 ml

SOFT-SKU-712916
Toimitusaika keskimäärin (arki pv)
2 - 4 pv

Saatat pitää myös