Muotoutuvat PerDormire Patjat

Muotoutuvat PerDormire Patjat

Muotoutuvat ortopediset muistivaahto patjat ja -tyynyt, laadukasta ja terveyttä edistävää unta arvostavalle nukkujalle!

Viskoelastiset PerDormire muistivaahto patjat ja -tyynyt mukautuvat kehoosi tukien nukkuessa selkääsi, olkapäitä, niskaa ja päätä, näin parantaen nukkumismukavuuttasi. PerDormire patjojen ja -tyynyjen painetta lievittävä muistivaahto muotoutuu kehon ääriviivojen mukaan antaen sen levätä luonnollisessa ja ihanteellisessa asennossa. Muistivaahto patjat ja -tyynyt antaa nukkujalle painottomuuden tunteen sekä rauhallisen ja rentouttavan unen, koska nukkujan kehoon kohdistuva pintapaine jakautuu tasaisesti.
Mallistosta löydät monipuolisesti erilaisia ortopedisia muistivaahto patjoja ja -tyynyjä, joista voit valita sopivimman itsellesi.
Löydät meiltä myös visco sijauspatjan, joka lisää sängyn hengittävyyttä, pitää varsinaisen patjan puhtaampana sekä helpottaa vuoteen sijaamista, jolloin se myös lisää varsinaisen patjan käyttöikää. 
- ja kaikille tilauksille meidän edullisin veloitukseton toimitus: 0 €!

Sleep Easy patja
Sleep Easy muistivaahto patja
Jämäkkä ja paksu patja muotoutuvalla muistivaahto täytteellä ja puuvillasekoite kankaalla.Patjan ytimenä toimii HR30 kimmovaahto, jonka molemmin puolin on ryhtiä antava vaahtomuovikerros.16 cm paksu muistivaahto patja soveltuu monelle nukkujalle ja mukautuu kehon muotoon tehden yöunesta rauhallista ja levollista. Perus patjojen parasta hinta/laatusuhdetta!Saatavana kolme eri kokoa.
225,00 €
Sleep Easy Memory patja
Sleep Easy Memory muistivaahto patja
Ortopedinen jämäkkä ja erittäin mukava patja, jossa integroitu Visco Mind® Memory kerros muotoutuu täydellisesti vartalon mukaan. Patjassa raikkaan viileänä pysyvä Coolmax- kangas, joka vähentää merkittävästi hiostumista. Patja sinulle joka et halua perinteistä vaahtomuovi- tai joustinpatjaa.Saatavana kolme eri kokoa.
340,00 €
Dream Easy patja
Dream Easy muistivaahto patja
Ylellinen extrasyvä ortopedinen patja, tuo nukkumiseen ensiluokkaista mukavuutta. Kokonaiskorkeudeltaan 20 cm patja, josta kimmovaahtoa 35 kg/m3 18 cm jonka molemminpuolin on ryhtiä antava vaahtomuovikerros.Saatavana kolme eri kokoa.
350,00 €
Memory Soft patja
Memory Soft muistivaahto patja
Memory- patja pehmennetyllä pinnalla, patjassa on Integroitu viskoelastinen Mind® kerros joka toimii täydellisessä harmoniassa uuden vesivaahdotetun polyuretaanikerroksen kanssa. Kokonaiskorkeudeltaan patja on hulppeat 22 cm. Tässä patjassa on hyödynnetty uusinta tieteellistä kehitystä nukkumis- teknologian alalla. Patjassa on laadukas, irroitettava ja konepestävä päällinen.Koe lähes painottomuuden tunne!Saatavana kolme eri kokoa.
555,00 €
Memory Fin tyyny
Memory Fin muistivaahto tyynyErittäin kestävästä viskoelastisesta vaahdosta valmistettu tyyny, joka sopii lähes kaikille. Kehonlämmön mukaan muotoutuva memory- tyyny tukee niskaasi optimaalisesti helpottaen niska- ja hartiasärkyjä. Sen vaahto on pitkäikäistä ja tyyny säilyttää ominaisuutensa vuosia. Tyyny käy kaikille nukkumisasennoille. Tyynyssä on paksun päällikankaan lisäksi ohuempi, myös vesipestävä sisäkangas.Koko 40 x 60 cm
79,00 €
Memory Bayscent tyyny
Memory Bayscent muistivaahto tyynyUskomattoman kestävästä viskoelastisesta vaahdosta valmistettu tyyny, joka sopii lähes kaikille. Kehonlämmön mukaan muotoutuva memory- tyyny tukee niskaasi optimaalisesti helpottaen niska- ja hartiasärkyjä. Sen vaahto on pitkäikäistä ja tyyny säilyttää ominaisuutensa vuosia. Tyyny käy kaikille nukkumisasennoille. Tyynyssä on paksun päällikankaan lisäksi ohuempi, myös vesipestävä sisäkangas.Koko 42 x 72 cm
105,00 €
Memory Ergo tyyny
Memory Ergo muistivaahto tyynyMemory Ergo on tyyny sinulle joka haluat vähän parempaa tukea niskallesi. Ergo tyynyn sydämenä on anatomisesti muotoiltu Visco Mind- vaahto, joka muotoutuu täydellisesti pään ja niskan mukaan. Ergonomisesti muotoiltu tyyny myöteilee liikkeitäsi koko yön. Ergo tyynyssä on kaksi eri korkeutta, kunkin nukkujan maun mukaan.Koko 42 x 72 cm
105,00 €
Soft Barrier kosteussuoja patjalle
Soft Barrier kosteussuoja patjalle
Pehmeä, ilmava ja hengittävä suoja patjallesi. Soft Barrier suojaa patjaasi kaikentyyppisiltä kosteusvahingoilta samalla kuitenkin hengittäen. Soft Barrier pitää patjasi kuivana, raikkaana ja puhtaana. Kestää useita pesukertoja menettämättä ominaisuuksiaan. Saatavana kaksi eri kokoa.
55,00 €
Top Memory Bayscent 6 cm sijauspatja
Top Memory Bayscent 6 cm muistivaahto sijauspatja
Vartaloa optimaalisesti tukevan sijauspatjan sydämenä on 4 cm paksu kerros viskoelastista, eli hitaasti muotoutuvaa Memory Mind vaahtoa. Sijauspatjan ominaisuuksista johtuen se muotoutuu lämmön ja painon vaikutuksesta täydellisesti vartalosi mukaan, luoden lähes painottomuuden tunteen. Sijauspatjan irrotettavan, pestävän päällisen kuiduissa on Bayerin kehittämä Bayscent teknologia, joka torjuu bakteereja ja epämiellyttäviä tuoksuja.Patjan kokonaiskorkeus 6 cm. Saatavana kuusi eri kokoa.
315,00 €
Top Memory Bayscent 8 cm sijauspatja
Top Memory Bayscent 8 cm muistivaahto sijauspatja
Vartaloa optimaalisesti tukevan sijauspatjan sydämenä on 6 cm paksu kerros viskoelastista, eli hitaasti muotoutuvaa Memory Mind vaahtoa. Sijauspatjan ominaisuuksista johtuen se muotoutuu lämmön ja painon vaikutuksesta täydellisesti vartalosi mukaan, luoden lähes painottomuuden tunteen. Sijauspatjan irrotettavan, pestävän päällisen kuiduissa on Bayerin kehittämä Bayscent teknologia, joka torjuu bakteereja ja epämiellyttäviä tuoksuja.Patjan kokonaiskorkeus 8 cm. Saatavana kuusi eri kokoa.
370,00 €