Hyvin ulko- ja sisäkäyttöön soveltuvat rahit ja jakkarat

OUTBAG rahi Säkkituolit ulos

Pieni, pyöreä ja käytännöllinen - se on Puffa OUTBAG säkkituoli rahien motto.

Pyöreä ulkopuolella, voit käyttää pöytänä, jakkarana tai jalkatukena. Sen korkeus on säädetty kaikille sopivaksi muille OUTBAG malleille, löytyy kovia ja pehmeitä. Outbag säkkituolit kestävät ulkokäyttöä säässä kuin säässä, vuodesta toiseen! Erinomainen istumamukavuus aidoiksi huonekaluiksi muotoiltujen mallien ja kestävien mutta pehmeiden materiaalien ansiosta. Hyvän näköiset ja tarkoituksenmukaiset värit sekä tyylikkään ajaton design sopii jokaiseen tupaan, pihaan tai puutarhaan. Outbag ei ole pelkkä säkkituoli, vaan aito, käyttöä kestävä ulkokaluste!

Alennuksessa!
Rock OUTBAG rahi säkkituolille, plus kangas
Rock OUTBAG rahi säkkituolille ulkokäyttöön (ja sisäkäyttöön).Pieni, pyöreä ja käytännöllinen - siinä sen salaisuus. Pyöreä säkkituolin rahi toimii ulkona, voit käyttää pöydän ääressä, jakkarana tai jalkatukena. Sen korkeus on säädetty kaikille OUTBAG malleille.Monikäyttöinen.
79,00 €
89,00 €
Rock OUTBAG, Deluxe
Rock OUTBAG nahkaverhoilut rahi säkkituolille ulkokäyttöön (ja sisäkäyttöön).Pieni, pyöreä ja käytännöllinen - siinä sen salaisuus. Pyöreä säkkituolin rahi toimii ulkona, voit käyttää pöydän ääressä, jakkarana tai jalkatukena. Sen korkeus on säädetty kaikille OUTBAG malleille.Monikäyttöinen nahkapalli.
159,00 €
Cake OUTBAG istuin rahi säkkituolille, Plus-kangas
Cake OUTBAG rahi säkkituolille ulkokäyttöön (ja sisäkäyttöön).Toimii myös istuimena ja pöytänä, leveys 115 cm.Pyöreä ja käytännöllinen - siinä sen salaisuus. Pyöreä säkkituolin istuinrahi toimii ulkona, voit käyttää myös jakkarana tai jalkatukena. Cake korkeus on tehty kaikille OUTBAG malleille. Outbag kestää hyvin ulkona ja kovempaa käyttöä sisällä.
299,00 €
Alennuksessa!
Smoothy Cube säkkituoli rahi
Cube säkkituoli rahi
Monipuolinen ja tyylikäs neliön muotoinen säkkituoli rahi.Toisiinsa helposti yhdistettävät rahit ovat mainiot niin tuoleiksi kuin apupöydiksi.Sopii hyvin niin sisä kuin ulkokäyttöön!
Saatavana 10 eri värissä, valitse oma värisi!
119,00 €
159,00 €
Memory Säkkituolin rahi - FREE kangas - ulos ja sisään
Käytännöllinen ja kestävä FREE-kangas ulos ja sisään!Memory säkkituolin rahi on kätevä jalkatuki tai lisäistuin. Täyte on mailman paras hybridi muisti vaahto täyte, joka takaa ainutlaatuisen mukavuuden.Koe painoton lepo kokemus myös jaloille!
159,00 €
Rock rahi, Canvas kangas
Rock OUTBAG rahi säkkituolille ulkokäyttöön (ja sisäkäyttöön)Pieni, pyöreä ja käytännöllinen - siinä sen salaisuus. Pyöreä säkkituolin rahi toimii ulkona, voit käyttää pöydän ääressä, jakkarana tai jalkatukena. 
Uusi Canvas kangas on kestävä ulkokangas, joka on käsitelty (kyllästetty) ulkokäyttöön soveltuvaksi. Uusi kangas versio "New Canvas" alkaen 06/2020 toimituksiin.
Rento ja moderni. Outbag kestää hyvin ulkona ja kovempaa käyttöä sisällä.
89,00 €