Sängynpäädyt

Sängynpäädyt

Valikoimistamme löydät niin perus sängynpäädyt kuin design sängynpäädyt. Tutustu ja ihastu!
Edullinen runkosängyn sängynpääty on helppo valinta haluttaessa makuuhuoneeseen tyyliä. Sen asentaminen - paikalleen laitto on parhaimmillaan hyvin yksinkertaista. Pura paketti ja nosta sängyn pääty paikoilleen. Asentamista ei tarvita, jos pääty seisoo omilla jaloillaan. Sängynpäädyt voivat kruunata makuuhuoneesi, Puffan sängynpäädyt on smalla kankaalla kuin patjat. Sängynpäädyt sopivat kaikkiin koteihin. Laaja ja kattava mallivalikoima ja innovatiivinen designimme mahdollistavat trendikkään makuuhuoneen sisustuksen jokaiselle. Rottinkinen sängynpääty tuo luonnollisuutta ja aitoutta. Puffan sängynpäädyt on luotettavaa peruslaatua.
- ja kaikille tilauksille meidän edullisin veloitukseton toimitus: 0 €!

Basic sängynpääty 120 cm
Basic sängynpääty 120 cm
Basic sängynpääty harmaa. Verhoilumateriaalina harmaa Malmö- 95 huonekalukangas. Yhdisteltävissä kaikkiin Base sarjan sänkyihin.
Hintaan sisältyy Postin toimitus!
189,00 €
Basic sängynpääty 160 cm
Basic sängynpääty 160 cm
Basic sängynpääty harmaa. Verhoilumateriaalina harmaa Malmö- 95 huonekalukangas. Yhdisteltävissä kaikkiin Basic sarjan sänkyihin.
Hintaan sisältyy Postin toimitus!
229,00 €
Visco sängynpäädyt 120 - 180 cm
Ryhdikkäät Visco sängynpäädyt 120 - 180 cm
Visco sängynpääty harmaa. Verhoilumateriaalina harmaa Malmö- 90 huonekalukangas. Yhdisteltävissä kaikkiin Visco Dream ja Basic sarjan sänkyihin.
Hintaan sisältyy Postin toimitus!
239,00 €
Doctor Health memory tyyny
Dr. Health memory tyyny on hyvän unen muistivaahto tyynyErittäin kestävästä viskoelastisesta vaahdosta valmistettu tyyny, joka sopii lähes kaikille. Kehonlämmön mukaan muotoutuva memory- tyyny tukee niskaasi optimaalisesti helpottaen niska- ja hartiasärkyjä. Sen vaahto on pitkäikäistä ja tyyny säilyttää ominaisuutensa vuosia. Tyyny käy kaikille nukkumisasennoille. Päälliskangas on joustokangasta, joka sisältää antibakteerisia ja likaa hylkiviä komponentteja. Koko: 60 x 40 x 10 cm
59,00 €