Moottorisängyt

Moottorisängyt

Tutustu laadukkaisiin moottorisänkyihimme. Moottorisänky on mukava, mutta ennen kaikkea ergonoiminen. 
Sängyn moottorit ovat valmistettu Hollannissa, joilla on kahden vuoden takuu. 3-toiminen portaaton säätö takaa sen että varmasti löydät itsellesi juuri oikean makuuasennon. Valmis sänkypakettimme sisältää aina jalat, runko-osan ja petauspatjan.Moottorisänky ja moottorisänkypaketti mahdollistaa ihanteellisen nukkumisasennon, kevyen olemisen sekä nukkumisasennon löytämisen jokaiselle nukkujalle.
Kaukosäätimen avulla sängyn toimintoja on helppo ohjata, ja moottoroiduissa parisängyissä kumpikin puoli on säädettävissä yksilöllisesti.
Moottoroitu runkosänky - säätösänky on muunneltavuudessaan erittäin käytännöllinen: se mahdollistaa esimerkiksi television katselun mukavassa asennossa ja voi helpottaa selkävaivoista kärsivän oloa nukkuessa. Puffan moottorisänkypaketit koostuvat jalallisista runko-osista, niiden päälle tulevasta joustinpatjasta sekä laadukkaasta sijauspatjasta.
Kun olet löytänyt itsellesi oikean moottorisängyn, voit täydentää makuuhuoneesi nukkumiskokonaisuuden yöpöydällä, sängynpäätyrahilla sekä laadukkailla vuodevaatteilla. Luotettavaa peruslaatua.
- ja kaikille tilauksille meidän edullisin veloitukseton toimitus: 0 €!

Alennuksessa!
Moottorisänky Visco Deluxe 90x200 cm, petauspatjalla
Jämäkkä Moottorisänky Visco Deluxe 90x200 cm, petauspatjalla
Ergonominen Visco Deluxe moottorisänkypaketti koossa 90x200cm. Visco Deluxe moottorisängyn 5-vyöhykkeinen pussijousitus antaa täydellisen tuen koko keholle. Vyöhykejousitus auttaa erityisesti hartia- ja lantioseudun pääsemistä ergonomisesti parhaaseen nukkuma-asentoon. Helppokäyttöisellä mukana tulevalla kaukosäätimellä saa nukkuma-asennon säädettyä juuri sopivaksi. Sängyn rungon verhoilumateriaalina harmaa Malmo nro 90 huonekalukangas.
Hintaan sisältyy Postin kuljetusyksikkö toimitus!
1 139,00 €
1 239,00 €
Moottorisänky Visco Deluxe 120x200 cm, petauspatjalla
Jämäkkä Moottorisänky Visco Deluxe 120x200 cm, petauspatjalla
Ergonominen Visco Deluxe moottorisänkypaketti koossa 120x200cm. Visco Deluxe moottorisängyn 5-vyöhykkeinen pussijousitus antaa täydellisen tuen koko keholle. Vyöhykejousitus auttaa erityisesti hartia- ja lantioseudun pääsemistä ergonomisesti parhaaseen nukkuma-asentoon. Helppokäyttöisellä mukana tulevalla kaukosäätimellä saa nukkuma-asennon säädettyä juuri sopivaksi. Sängyn rungon verhoilumateriaalina harmaa Malmo nro 90 huonekalukangas.
Hintaan sisältyy Postin kuljetusyksikkö toimitus!
1 549,00 €