Moottorisängyt

Moottorisängyt

Tutustu laadukkaisiin moottorisänkyihimme.
Sängyn moottorit ovat valmistettu Hollannissa, joilla on kahden vuoden takuu. 3-toiminen portaaton säätö takaa sen että varmasti löydät itsellesi juuri oikean makuuasennon. Valmis sänkypakettimme sisältää aina jalat, runko-osan ja petauspatjan.Moottorisänky ja moottorisänkypaketti mahdollistaa ihanteellisen nukkumisasennon, kevyen olemisen sekä nukkumisasennon löytämisen jokaiselle nukkujalle.
Kaukosäätimen avulla sängyn toimintoja on helppo ohjata, ja moottoroiduissa parisängyissä kumpikin puoli on säädettävissä yksilöllisesti.
Moottoroitu runkosänky - säätösänky on muunneltavuudessaan erittäin käytännöllinen: se mahdollistaa esimerkiksi television katselun mukavassa asennossa ja voi helpottaa selkävaivoista kärsivän oloa nukkuessa. Puffan moottorisänkypaketit koostuvat jalallisista runko-osista, niiden päälle tulevasta joustinpatjasta sekä laadukkaasta sijauspatjasta.
Kun olet löytänyt itsellesi oikean moottorisängyn, voit täydentää makuuhuoneesi nukkumiskokonaisuuden yöpöydällä, sängynpäätyrahilla sekä laadukkailla vuodevaatteilla.

Pahoittelemme häiriötä.

Hae tuotetta uudestaan