Säkkituolit ulos, Outbag tyynymallit

Säkkituolit ulos, Outbag tyynymallit

Tutustu meidän Puffa XXL istuintyyny Outbag säkkituoli malleihin kotiin ja ulkokäyttöön.

Monikäyttöinen Outbag säkkituoli malli toimii monessa eri asennossa, säänkestävä Outbag säkkituoli on hyvä nurmikolla rentoutuen ja viihtyen. Suomessa mallit laitetaan usein terassulle, patiolle, nurimkolle tai avokotaan. Tämä malli on suosittu myös rannalla ja auringon alla oleskellessa, se on kevyt liikutella. Rento ja moderni säkkituoli, toimii myös kylmällä ilmalla ja pakkasella hangessa. Outbag säkkituolit on paras Säkkituoli ulkokäyttöön!
Puffan Outbag säkkituolit kestävät ulkokäyttöä säässä kuin säässä, vuodesta toiseen! Erinomainen istumamukavuus aidoiksi huonekaluiksi muotoiltujen mallien ja kestävien, mutta pehmeiden materiaalien ansiosta. Hyvän näköiset ja tarkoituksenmukaiset värit sekä tyylikkään ajaton design sopii jokaiseen tupaan, pihaan tai puutarhaan. Outbag ei ole pelkkä säkkituoli, vaan aito, käyttöä kestävä ulkokaluste! Made in Germany.
- ja kaikille tilauksille meidän edullisin veloitukseton toimitus: 0 €!

Alennuksessa!
Meadow OUTBAG säkkituoli, Plus
Säkkituoli »Meadow« on XXL kokoinen istuintyyny ulkokäyttöön (ja sisäkäyttöön).Tämä säkkituoli muotoutuu moneen eri asentoon ja muotoon. Erityisen suosittu kouluissa, rannalla, puutarhassa ja viihtymisessä ulkona. - Missä mukavuus ja kesto on tärkeätä!Rento ja moderni. Outbag kestää hyvin ulkona ja kovempaa käyttöä sisällä.
Toimitus sisältyy hintaan!
199,00 €
209,00 €
Donut OUTBAG säkkituoli, Deluxe
Säkkituoli »Donut« on helposti muotoutuva säkkituoli ulkokäyttöön ja kovempaan sisäkäyttöönTämä säkkituoli muotoutuu istujalle helposti. Keinonahka verhoilu on erityisen suosittu ravintolassa, rannalla, puutarhassa ja viihtymisessä ulkona. - kaikkien suosikki, aikuistenkin helpompi nousta ylös.
Toimitus sisältyy hintaan!
499,00 €