Säkkituolit ulos, Outbag tyynymallit

Säkkituolit ulos, Outbag tyynymallit

Tutustu, meidän Puffa XXL istuintyyny säkkituolit kotiin ja ulkokäyttöön.

Monikäyttöinen säkkituoli malli monessa eri asennossa, säänkestävä säkkituoli nurmikolla rentoutuen ja viihtyen. Tämä malli on suosittu rannalla ja auringon alla oleskellessa, kevyt liikutella. Rento ja moderni, toimii myös kylmällä ilmalla. Säkkituolit ulkokäyttöön! Outbag säkkituolit kestävät ulkokäyttöä säässä kuin säässä, vuodesta toiseen! Erinomainen istumamukavuus aidoiksi huonekaluiksi muotoiltujen mallien ja kestävien mutta pehmeiden materiaalien ansiosta. Hyvän näköiset ja tarkoituksenmukaiset värit sekä tyylikkään ajaton design sopii jokaiseen tupaan, pihaan tai puutarhaan. Outbag ei ole pelkkä säkkituoli, vaan aito, käyttöä kestävä ulkokaluste!

Alennuksessa!
Meadow OUTBAG säkkituoli, plus
Säkkituoli »Meadow« on XXL kokoinen istuintyyny ulkokäyttöön (ja sisäkäyttöön).Tämä säkkituoli muotoutuu moneen eri asentoon ja muotoon. Erityisen suosittu kouluissa, rannalla, puutarhassa ja viihtymisessä ulkona. - Missä mukavuus ja kesto on tärkeätä Rento ja moderni. Outbag kestää hyvin ulkona ja kovempaa käyttöä sisällä.
179,00 €
189,00 €
Alennuksessa!
Smoothy Night Flower kukkakuviollinen säkkituoli
Kukkakuviollinen Night Flower säkkituoli
Modernilla pelkistetyllä kukkakuvioinnilla päällystetty suuri säkkituoli.Tyylikäs kuviointi säkkituolissa antaa persoonallisuutta sisustukseen.Särmää sisältävä säkkituoli sopii myös maskuliinisempaan makuun tai lahjaksi sisustajalle.
9 eri väriä, valitse omasi!
189,00 €
209,00 €
Smoothy Night Flower Jr kukkakuviollinen säkkituoli
Kukkakuviollinen Night Flower Jr säkkituoli
Modernilla pelkistetyllä kukkakuvioinnilla päällystetty lapsille suunniteltu säkkituoli.Tyylikäs kuviointi säkkituolissa antaa persoonallisuutta sisustukseen.Kaunista särmää sisältävä säkkituoli sopii myös maskuliinisempaan makuun, sekä sopii lahjaksi sisustajalle.
4 eri väriä, valitse omasi!
129,00 €
Donut OUTBAG säkkituoli, Deluxe
Säkkituoli »Donut« on helposti muotoutuva säkkituoli ulkokäyttöön ja kovempaan sisäkäyttöönTämä säkkituoli muotoutuu istujalle helposti. Keinonahka verhoilu on erityisen suosittu ravintolassa, rannalla, puutarhassa ja viihtymisessä ulkona. - kaikkien suosikki, aikuistenkin helpompi nousta ylös.
499,00 €
Alennuksessa!
Smoothy Supreme Outdoor säkkituoli
Ulkokäyttöön suunniteltu Spreme Outdoor säkkituoli
Upea säkkituoli, vettä ja likaa hylkiväViimeisin 420D huipputeknologian nylon tekee Supreme Säkkituolin vedenpitäväksi ja erityisen helpoksi puhdistaa.Muotoilu hakaset - joilla saat säkkituolin myös istuma asentoon9 upeaa eri väriä, valitse omasi!
199,00 €
219,00 €
Meadow OUBAG säkkituoli, Canvas kangas
Säkkituoli »Meadow« on XXL kokoinen istuintyyny ulkokäyttöön (ja sisäkäyttöön).Tämä säkkituoli muotoutuu moneen eri asentoon ja muotoon. Suosittu rannalla, puutarhassa ja viihtymisessä ulkona sekä nuorten pelikäytössä. New Canvas kangas on puuvillapohjainen ulkokangas, joka on käsitelty (kyllästetty) ulkokäyttöön soveltuvaksi. Uusi kangas versio "New Canvas" alkaen 06/2020 toimituksiin.Rento ja moderni. Outbag kestää hyvin ulkona ja kovempaa käyttöä sisällä.