Säkkituoli Outlet

Outlet Säkkituolit

Outlet säkkituolit sisältävät tiukkoja tarjouksia ja poistotuotteita ulosheittohintaan.
Täältä löydät myös mallipoistoja sekä halpoja säkkituoleja, jotka on mm ollut kuvauksissa ja mainosrekvisiittana, messumallit ja palautuksia. Kaikki säkkituolit ovat virheettömässä kunnossa, jollei toisin mainita. Outlet -osaston tuotteet ovat eriensä viimeiset kappaleet, jotka myydään huippuedullisesti.
Tee löytöjä Outlet säkkituolit! Nopea toimitus 0 €!

Alennuksessa!
Icelandic ECO Istuin rahi tumman ruskea OL
Pehmeä CUBE POUF rahi on valmistettu ICELANDIC lampaan taljasta.
Tumman ruskea, 1 kplPasseli, istuin mallinen, neliö, sopiva kompakti koko.Ryhdikäs malli jossa, laadukas lampaan talja on lämmin aina, ylellisen mukava. 5 cm tasainen karva.Moderni, trendikäs ja viihtyisä
149,00 €
199,00 €
Alennettu hinta
Outlet Rock OUTBAG rahi, Anthra
Rock OUTBAG rahi säkkituolille ulkokäyttöön (ja sisäkäyttöön).Pieni, pyöreä ja käytännöllinen - siinä sen salaisuus. Pyöreä säkkituolin rahi toimii ulkona, voit käyttää pöydän ääressä, jakkarana tai jalkatukena. Monikäyttöinen.
1 kpl saatavilla Outlet hintaan.
59,00 €
89,00 €
Alennettu hinta
Outlet Säänkestävä tyyny, monta eri väriä

Säänkestävä tyyny, monta eri väriä saatavilla.Monikäyttöinen.
Huom! Kyseessä messumallikappaleet. Saatavuus outlet hintaan:1 Kpl : Red1 Kpl : Mud1 Kpl : Stone-grey2 Kpl : Beige2 Kpl : Anthra


19,00 €
29,00 €
Alennettu hinta
Outlet Highrise Outbag korkea istuintyyny, 1 kpl
»Highrise« istuintyynyon säänkestävä, korkeampi istuinpehmuste selkänojalla, joka sopii puutarhasi tuolille ja nojatuolille mutta myös yksinkertainen istuintyyny nurmikolle tai  nojaa vasten tasolla.Monikäyttöinen!
1 kpl OUTLET poisto 
49,00 €
99,00 €
Alennuksessa!
Outlet Säkkituoli SEAT XS oxford
Purple SEAT XS säkkituoli Oxford verhoilulla on täydellinen, pieni koko sopiva varsinkin lapsille.Saksalainen, sertifioitu EN 71 2+3, lelu standardi, eli turvallinen. Oxfor kangas - elämästä tulee entistäkin värikkäämpää!
OUTLET MALLI POISTOHINTAAN NOUDETTUNA!
59,00 €
139,00 €
Alennuksessa!
Säkkituoli tyyny PUFFA XXL
Muotoutuva upea klassinen kompakti säkkituoli. Tämä laadukas säkkituoli muotoutuu lähes istujalle sopivaksi, värit valittu sisustajalle mieleseksi tai kouluun sopivaksi, kaikkien pelihuoneeseen... mahdollisuuksia on rajattomasti.
Laadukas NL kangas!Saatavana usealla eri värillä, upeana ja kestävänä.
99,00 €
149,00 €