Runkosängyt, runkopatjat

Runkosängyt, runkopatjat

Edullinen ja sopivan jämäkkä Puffan runkopatjasänky on oiva valinta. Luotettavaa peruslaatua.
Perinteinen jalallinen runkosänky on varma sänkyvalinta kotiin kuin kotiin, eri ikäisille ja eri huoneisiin. Valikoimistamme löydät monipuolisen kattauksen edullisia sekä mukavia ja laadukkaita runkosänkyjä eri kokoluokissa. Meiltä saat lisäksi myös sopivat sängynpäädyt. Ja sitten, kun olet löytänyt oikean runkopatjasetin ja koon, voit täydentää makuuhuone kokonaisuutesi hyvällä yöpöydällä, kauniilla sängynpäädyllä, sängynpäätyrahilla ja valita laadukkaat vuodevaatteilla. Hyvä yöuni: laadukkaalla peitolla ja tyynyllä on myös suuri merkitys. Pestävä ja kestävä sänky.
- ja kaikille tilauksille meidän edullisin veloitukseton toimitus: 0 €!

Alennuksessa!
Runkosänky Basic 80x200 cm, petauspatjalla
Jämäkkä runkopatjasänky Basic 80x200 cm, petauspatjallaTasokkaaseen Basic 80x200cm-runkosänkyyn kuuluu pussijousitettu runkopatja sekä pestävä 7 cm paksu sijauspatja sekä jalat. Sopivan jämäkkä, yksilöllisesti joustava pussijousitus tukee hyvin kehoa nukkuessa. Sängyn runko on massiivipuuta, ja runko-osan sivut on verhoiltu tasokkaalla Malmo-huonekalukankaalla.Basic runkopatja on laadukas pussijousitettu joustinsänky jämäkän sängyn ystävälle.
Hintaan sisältyy Postin kuljetusyksikkö toimitus!
419,00 €
439,00 €
Runkosänky Basic 90x200 cm, petauspatjalla
Jämäkkä runkopatjasänky Basic 90x200 cm, petauspatjallaTasokkaaseen Basic 90x200cm-runkosänkyyn kuuluu pussijousitettu runkopatja sekä pestävä 7 cm paksu sijauspatja sekä jalat. Sopivan jämäkkä, yksilöllisesti joustava pussijousitus tukee hyvin kehoa nukkuessa. Sängyn runko on massiivipuuta, ja runko-osan sivut on verhoiltu tasokkaalla Malmo-huonekalukankaalla.Basic runkopatja on laadukas pussijousitettu joustinsänky jämäkän sängyn ystävälle. 90 cm leveys on aikuisten suosiossa.
Hintaan sisältyy Postin kuljetusyksikkö toimitus!
459,00 €
Alennuksessa!
Runkosänky Basic 120x200 cm, petauspatjalla
Jämäkkä runkopatjasänky Basic 120x200 cm, petauspatjallaTasokkaaseen Basic 120x200cm-runkosänkyyn kuuluu pussijousitettu runkopatja sekä pestävä 7 cm paksu sijauspatja sekä jalat. Sopivan jämäkkä, yksilöllisesti joustava pussijousitus tukee hyvin kehoa nukkuessa. Sängyn runko on massiivipuuta, ja runko-osan sivut on verhoiltu tasokkaalla Malmo-huonekalukankaalla.Basic runkopatja on laadukas pussijousitettu joustinsänky jämäkän sängyn ystävälle. 120 cm leveys on "pieni parivuode" ja nuorten aikuisten suosiossa.
Hintaan sisältyy Postin kuljetusyksikkö toimitus!
529,00 €
559,00 €
Runkosänky Basic 140x200 cm, petauspatjalla
Jämäkkä runkopatjasänky Basic 140x200 cm, petauspatjallaTasokkaaseen Basic 140x200cm-runkosänkyyn kuuluu pussijousitettu runkopatja sekä pestävä 7 cm paksu sijauspatja sekä jalat. Sopivan jämäkkä, yksilöllisesti joustava pussijousitus tukee hyvin kehoa nukkuessa. Sängyn runko on massiivipuuta, ja runko-osan sivut on verhoiltu tasokkaalla Malmo-huonekalukankaalla.Basic runkopatja on laadukas pussijousitettu joustinsänky jämäkän sängyn ystävälle. 140 cm leveys on "pieni parivuode" ja nuorten aikuisten suosiossa.
Hintaan sisältyy Postin kuljetusyksikkö toimitus!
619,00 €
Alennuksessa!
Runkosänky Basic parisänky 160x200 cm, yhtenäisellä petauspatjalla
Jämäkkä runkopatjasänky Basic 160x200 cm, yhtenäisellä petauspatjallaTasokkaaseen Basic 160x200cm-runkosänkyyn kuuluu 2 kpl pussijousitettuA 80x200 cm runkopatjaa sekä yhtenäinen pestävä 7 cm paksu sijauspatja sekä jalat. Sopivan jämäkkä, yksilöllisesti joustava pussijousitus tukee hyvin kehoa nukkuessa. Sängyn runko on massiivipuuta, ja runko-osan sivut on verhoiltu tasokkaalla Malmo-huonekalukankaalla.Basic runkopatja on laadukas pussijousitettu joustinsänky jämäkän sängyn ystävälle.
Hintaan sisältyy Postin kuljetusyksikkö toimitus!
839,00 €
878,00 €
Runkosänky Basic parisänky 180x200 cm, yhtenäisellä petauspatjalla
Jämäkkä runkopatjasänky Basic 180x200 cm, yhtenäisellä petauspatjallaTasokkaaseen Basic 180x200cm-runkosänkyyn kuuluu 2 kpl pussijousitettua 90x200 cm runkopatjaa sekä yhtenäinen pestävä 7 cm paksu sijauspatja sekä jalat. Sopivan jämäkkä, yksilöllisesti joustava pussijousitus tukee hyvin kehoa nukkuessa. Sängyn runko on massiivipuuta, ja runko-osan sivut on verhoiltu tasokkaalla Malmo-huonekalukankaalla.Basic runkopatja on laadukas pussijousitettu joustinsänky jämäkän sängyn ystävälle.
Hintaan sisältyy Postin kuljetusyksikkö toimitus!
928,00 €
Alennuksessa!
Runkosänky Avel 80x200 cm, petauspatjalla
Sisustuksellinen ja laadukas vyöhyke Runkosänky Avel 80x200 cm, petauspatjallaAvel runkosänkypaketti 80×200 cm on edistyksellinen minipocket pussijousitus joka on jaettu 7 vyöhykkeeseen parhaan mahdollisen nukkuma-asennon saavuttamiseksi. Jousituksen päällä oleva 4 cm vahvuinen vaahtomuovikerros ehkäisee jousituksesta syntyvää paineen tunnetta.Petauspatjan päällinen valkoista Stretch kangasta, ydin kimmoisaa ja hengittävää vaahtomuovia. Verhoilumateriaali kauniin harmaa Melva- huonekalukangas.Basic runkopatja on laadukas pussijousitettu joustinsänky jämäkän sängyn ystävälle.
Hintaan sisältyy Postin kuljetusyksikkö toimitus!
519,00 €
549,00 €
Runkosänky Avel 90x200 cm, petauspatjalla
Sisustuksellinen ja laadukas vyöhyke Runkosänky Avel 90x200 cm, petauspatjallaAvel runkosänkypaketti 90×200 cm on edistyksellinen minipocket pussijousitus joka on jaettu 7 vyöhykkeeseen parhaan mahdollisen nukkuma-asennon saavuttamiseksi. Jousituksen päällä oleva 4 cm vahvuinen vaahtomuovikerros ehkäisee jousituksesta syntyvää paineen tunnetta.Petauspatjan päällinen valkoista Stretch kangasta, ydin kimmoisaa ja hengittävää vaahtomuovia. Verhoilumateriaali kauniin harmaa Melva- huonekalukangas.Basic runkopatja on laadukas pussijousitettu joustinsänky jämäkän sängyn ystävälle.
Hintaan sisältyy Postin kuljetusyksikkö toimitus!
619,00 €
Runkosänky Avel 120x200 cm, petauspatjalla
Sisustuksellinen ja laadukas vyöhyke Runkosänky Avel 120x200 cm, petauspatjallaAvel runkosänkypaketti 90×200 cm on edistyksellinen minipocket pussijousitus joka on jaettu 7 vyöhykkeeseen parhaan mahdollisen nukkuma-asennon saavuttamiseksi. Jousituksen päällä oleva 4 cm vahvuinen vaahtomuovikerros ehkäisee jousituksesta syntyvää paineen tunnetta.Petauspatjan päällinen valkoista Stretch kangasta, ydin kimmoisaa ja hengittävää vaahtomuovia. Verhoilumateriaali kauniin harmaa Melva- huonekalukangas.Avel runkopatja on laadukas pussijousitettu joustinsänky jämäkän sängyn ystävälle.
Hintaan sisältyy Postin kuljetusyksikkö toimitus!
719,00 €
Runkosänky Avel 140x200 cm, petauspatjalla
Sisustuksellinen ja laadukas vyöhyke Runkosänky Avel 140x200 cm, petauspatjallaAvel runkosänkypaketti 140×200 cm on edistyksellinen minipocket pussijousitus joka on jaettu 7 vyöhykkeeseen parhaan mahdollisen nukkuma-asennon saavuttamiseksi. Jousituksen päällä oleva 4 cm vahvuinen vaahtomuovikerros ehkäisee jousituksesta syntyvää paineen tunnetta.Petauspatjan päällinen valkoista Stretch kangasta, ydin kimmoisaa ja hengittävää vaahtomuovia. Verhoilumateriaali kauniin harmaa Melva- huonekalukangas. 140 cm leveä Avel on suurin yksiosainen runkosänky. Avel runkopatja on laadukas pussijousitettu joustinsänky jämäkän sängyn ystävälle.
Hintaan sisältyy Postin kuljetusyksikkö toimitus!
799,00 €
Alennuksessa!Setti
Runkosänky Avel 160x200 cm, petauspatjalla
Sisustuksellinen ja laadukas vyöhyke Runkosänky Avel 160x200 cm, petauspatjalla. 2 kpl 80 cm ja leveä petauspatja.Avel runkosänkypaketti 160×200 cm on edistyksellinen minipocket pussijousitus joka on jaettu 7 vyöhykkeeseen parhaan mahdollisen nukkuma-asennon saavuttamiseksi. Jousituksen päällä oleva 4 cm vahvuinen vaahtomuovikerros ehkäisee jousituksesta syntyvää paineen tunnetta.Petauspatjan päällinen valkoista Stretch kangasta, ydin kimmoisaa ja hengittävää vaahtomuovia. Verhoilumateriaali kauniin harmaa Melva- huonekalukangas.Basic runkopatja on laadukas pussijousitettu joustinsänky jämäkän sängyn ystävälle.
Hintaan sisältyy Postin kuljetusyksikkö toimitus!
1 039,00 €
1 139,00 €
Setti
Runkosänky Avel 180x200 cm, petauspatjalla
Sisustuksellinen ja laadukas vyöhyke Runkosänky Avel 180x200 cm, petauspatjalla. 2 kpl 90 cm ja leveä petauspatja.Avel runkosänkypaketti 180×200 cm on edistyksellinen minipocket pussijousitus joka on jaettu 7 vyöhykkeeseen parhaan mahdollisen nukkuma-asennon saavuttamiseksi. Jousituksen päällä oleva 4 cm vahvuinen vaahtomuovikerros ehkäisee jousituksesta syntyvää paineen tunnetta.Petauspatjan päällinen valkoista Stretch kangasta, ydin kimmoisaa ja hengittävää vaahtomuovia. Verhoilumateriaali kauniin harmaa Melva- huonekalukangas.Basic runkopatja on laadukas pussijousitettu joustinsänky jämäkän sängyn ystävälle.
Hintaan sisältyy Postin kuljetusyksikkö toimitus!
1 239,00 €