Jenkkisängyt

Jenkkisängyt

Edulliset ja laadukkaat Puffa.fi jenkkisängyt kotiin ja kammariin. Luotettavaa peruslaatua.
Perinteinen jenkkisänky tai runkosänky on varma sänkyvalinta kotiin kuin kotiin. Valikoimistamme löydät monipuolisen kattauksen mukavia ja laadukkaita jenkkisänkyjä ja runkosänkyjä eri kokoluokissa. Meiltä saat lisäksi myös sopivat sängynpäädyt. Puffa.fi kaupasta löydät muhkeat, aina tyylikkäät ja laadukkaat jenkkisängyt edullisesti. Laadukas perusmalliston jenkkisänky rakentuu siten, että siinä on alimpana jämäkkä rungollinen joustinsänky, tämän päällä laadukas joustinpatja ja tämän päällä miellyttävä ja helppohoitoinen sijauspatja. Jenkkisängyt makoisiin uniin.
- ja kaikille tilauksille meidän edullisin veloitukseton toimitus: 0 €!

Alennuksessa!
Jenkkisänky Basic 120x200 cm, petauspatjalla
Jämäkkä jenkkisänky Basic 120x200 cm, 6 cm petauspatjallaLaadukkaassa, 120 cm leveässä Basic jenkkisängyn patjassa on yksilöllisesti toimiva pussijousitus, joka antaa nukkuessa hyvän tuen. Sänkyyn kuuluu tukeva runko-osa, pussijousitettu joustinpatja sekä puujalat. Joustinpatjan jousisto on 2mm paksua ja jousia on 270 kpl/m². Sängyn alaosa on tehty huonekalulevystä, massiivipuusta ja vaahtomuovista. Verhoilumateriaalina on harmaa Malmo 95 -huonekalukangas sekä valkoinen Stretch-kangas. Mukana toimitetaan lisäksi 6 cm Basic-petauspatja. Osissa kuvista mukana sängynpääty, joka on lisävaruste. Basic jenkkisänky on laadukas pussijousitettu joustinsänky jämäkän sängyn ystävälle. 120 cm leveys on "pieni parivuode" ja nuorten aikuisten suosiossa.
Hintaan sisältyy Postin kuljetusyksikkö toimitus!
599,00 €
629,00 €
Jenkkisänky Basic 160x200 cm, petauspatjalla
Jämäkkä jenkkisänky Basic 160x200 cm, petauspatjallaLaadukkaassa, 160 cm leveässä Basic jenkkisängyn patjassa on yksilöllisesti toimiva pussijousitus, joka antaa nukkuessa hyvän tuen. Sänkyyn kuuluu tukeva (2 kpl 80 cm leveää) runko-osa, pussijousitettu yhtenäinen joustinpatja sekä puujalat. Joustinpatjan jousisto on 2mm paksua ja jousia on 270 kpl/m². Sängyn alaosa on tehty huonekalulevystä, massiivipuusta ja vaahtomuovista. Verhoilumateriaalina on harmaa Malmo 95 -huonekalukangas sekä valkoinen Stretch-kangas. Mukana toimitetaan lisäksi 6 cm Basic-petauspatja. Osissa kuvista mukana sängynpääty, joka on lisävaruste. Basic jenkkisänky on laadukas pussijousitettu joustinsänky jämäkän sängyn ystävälle. 160 cm leveys on aikuisten suosiossa.
Hintaan sisältyy Postin kuljetusyksikkö toimitus!
933,00 €
Alennuksessa!
Dream Jenkkisänky 160x200 cm, petauspatjalla
Laadukas ja ergonominen jenkkisänky DREAM 160x200 cm, petauspatjallaUpeassa, 160 cm leveässä Dream -jenkkisänkypaketissa yhdistyvät tyylikkyys ja ergonominen nukkumismukavuus. Sängyn alarungoissa on 8 cm korkea superbonnel-jousitus, joka antaa sängylle erittäin hyvän perusjouston. Yläpatjassa on puolestaan napakka Honeypocket-jousitus 2 mm jousilangalla. Hunajakennomainen jousistorakenne antaa täydellisen jouston koko vartalolle, sillä se mahdollistaa patjaan suuren jousimäärän. Mahtavan kokonaisuuden viimeistelee 6 cm paksu petauspatja, jonka päällinen on irrotettavissa ja vesipestävissä.DREAM jenkkisänky on laadukas pussijousitettu joustinsänky jossa ala patjassa Bonnel jousitus. 160 cm leveys on aikuisten suosiossa. Sängynpääty on lisävaruste.
Hintaan sisältyy Postin kuljetusyksikkö toimitus!
1 299,00 €
1 349,00 €
Dream Jenkkisänky 180x200 cm, petauspatjalla
Laadukas ja ergonominen jenkkisänky DREAM 180x200 cm, petauspatjallaUpeassa, 180 cm leveässä Dream -jenkkisänkypaketissa yhdistyvät tyylikkyys ja ergonominen nukkumismukavuus. Sängyn alarungoissa on 8 cm korkea superbonnel-jousitus, joka antaa sängylle erittäin hyvän perusjouston. Yläpatjassa on puolestaan napakka Honeypocket-jousitus 2 mm jousilangalla. Hunajakennomainen jousistorakenne antaa täydellisen jouston koko vartalolle, sillä se mahdollistaa patjaan suuren jousimäärän. Mahtavan kokonaisuuden viimeistelee 6 cm paksu petauspatja, jonka päällinen on irrotettavissa ja vesipestävissä.DREAM jenkkisänky on laadukas pussijousitettu joustinsänky jossa ala patjassa Bonnel jousitus. 180 cm leveys on aikuisten suosiossa. Sängynpääty on lisävaruste.
Hintaan sisältyy Postin kuljetusyksikkö toimitus!
1 459,00 €
Visco elastic Jenkkisänky 160x200 cm, petauspatjalla
Laadukas ja ergonominen jenkkisänky Visco elastic 160x200 cm, petauspatjallaUpeassa, 160 cm leveässä Visco elastic jenkkisänkypaketissa yhdistyvät tyylikkyys ja ergonominen nukkumismukavuus. Sängyn alarungoissa on 8 cm korkea superbonnel-jousitus, joka antaa sängylle erittäin hyvän perusjouston. Yläpatjassa on puolestaan napakka Honeypocket-jousitus 2 mm jousilangalla. Hunajakennomainen jousistorakenne antaa täydellisen jouston koko vartalolle, sillä se mahdollistaa patjaan suuren jousimäärän. Mahtavan kokonaisuuden viimeistelee 6 cm paksu petauspatja, jonka päällinen on irrotettavissa ja vesipestävissä. Petauspatjan ydin lämmön ja paineen vaikutuksesta muotoutuvaa memory foamia. (50kg)Visco elastic jenkkisänky on laadukas pussijousitettu joustinsänky jossa ala patjassa Bonnel jousitus. 160 cm leveys on aikuisten suosiossa. Sängynpääty on lisävaruste.
Hintaan sisältyy Postin kuljetusyksikkö toimitus!
1 449,00 €
Visco elastic Jenkkisänky 180x200 cm, petauspatjalla
Laadukas ja ergonominen jenkkisänky Visco elastic 180x200 cm, petauspatjallaUpeassa, 180 cm leveässä Visco elastic jenkkisänkypaketissa yhdistyvät tyylikkyys ja ergonominen nukkumismukavuus. Sängyn alarungoissa on 8 cm korkea superbonnel-jousitus, joka antaa sängylle erittäin hyvän perusjouston. Yläpatjassa on puolestaan napakka Honeypocket-jousitus 2 mm jousilangalla. Hunajakennomainen jousistorakenne antaa täydellisen jouston koko vartalolle, sillä se mahdollistaa patjaan suuren jousimäärän. Mahtavan kokonaisuuden viimeistelee 6 cm paksu petauspatja, jonka päällinen on irrotettavissa ja vesipestävissä. Petauspatjan ydin lämmön ja paineen vaikutuksesta muotoutuvaa memory foamia. (50kg)Visco elastic jenkkisänky on laadukas pussijousitettu joustinsänky jossa ala patjassa Bonnel jousitus. 160 cm leveys on aikuisten suosiossa. Sängynpääty on lisävaruste.
Hintaan sisältyy Postin kuljetusyksikkö toimitus!
1 599,00 €
Boxbed tarjouspaketti 160x200 cm, petauspatjalla ja päädyllä
Jämäkkä Boxbed tarjouspaketti 160x200 cm, petauspatjalla ja päädyllä Puffan edullinen Boxbed on mannermainen sänky, jossa on suuri säilytystila molempien sänkyjen alla. Ylellinen pussijousijärjestelmä ja 6 cm korkea petauspatja tekevät Comfort -laatikkosängystä laadukkaan sängyn säilytystilalla. Sänkypatjassa on ilmakanavat, jotka takaavat hyvän verenkierron koko unen ajan. Sängyn patja on päällystetty tikatulla irrotettavalla päällyksellä, joka voidaan puhdistaa kemiallisesti.
Hintaan sisältyy Postin kuljetusyksikkö toimitus!
991,00 €