Puffa toimitus 0 € !

Kampanjaluontoisesti tarjoamme tuotteet ilman kuljetusveloitusta!!

Toimintamme perustuu tuottajiemme varastoon Suomessa, Saksassa ja lähimaissa, josta tilaukset lähtevät suoraan asiakkaallemme tai varastomme kautta edelleen Postin tai vastaavan toimijan kyydillä perille.

Normaali toimitusaika on 5-15 arkipäivää keskimäärin. Tuotteet täytetään ja pakataan tilausten tullessa perille, tämä toiminta mahdollistaa suuren kangasvalikoiman. Jos toimitusaika on liian pitkä, ole yhteydessä info@biro.fi , jos vaikka OutLet puolelle olisi jäänyt jokin malli "heti mukaan".

1. Saksalaiset Outbag, Pushbag ja Smoothy sekä Vetsak mallit tulevat DHL - kyydillä Suomeen, josta Posti tuo perille käyttäen Posti Business Express palvelua. Palveluun kuuluu yksi tuontiyritys ilman soittoa ja ajan sopimista, jos ei onnistu, lähetys menee lähipostiin noudettavaksi. Siksi ilmoitusmuoto palvelullemme on "nouto postista".

2. Kotimaiset ja kotimaasta lähtevät lähetykset tulee Postin Economy palvelulla lähipostiin noudettavaksi.

3. Suuremmat tuotteet, kuten Slope XL ja sohva mallit, kulkee rahdilla ja niiden toimitukseen sisältyy toimitus perille sovitusti. Suurempien tuotteiden toimituksesta ei ole saatavilla ajantasaosta seurantaa tai seurantanumeroa.

Kuitenkaan 100% varastointia ei ole olemassa, joten joskus tuotteiden toimitusaika saattaa olla pitempi. Tällöin vahvistamme tilausvahvistuksessa arvioidun pitemmän toimitusajan erikseen.

Pidätämme oikeuden toimittaa tuotteet myös nopeammin, kuin ennen mainittu. Yleisesti palveluun ei kuulu isompien tuotteiden osalta huoneistoon kantoa, joka tarvitsee kaksi miestä, jakeluautoissa on normaalisti yksi mies.

Toimituksesta tilaajalle vastaa pääosin Posti Oy. Jos kuljetus ei tavoita vastaanottajaa, sen saa noudettua toimipisteestä, mutta rajallisen ajan. Ohessa linkki Postin sivuille tarkemmasta Business Express kuljetusmääritteistä:

Business Express

Postin Business Express palveluun ei kuulu soittoa ja ajan sopimista. Lisäksi Korona aikan aon pyritty välttämään kohtaamista, joka on tuonut omat vaikeutensa.
Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta, jätetään saapumisilmoitus vastaanottajan osoitteeseen tai tekstiviestinä.
Pakettia säilytetään 1 viikko ja kuljetusyksikköä saapumisviikko ja yksi täysi kalenteriviikko.
Tämä jälkeen lähetys palautetaan lähettäjälle. Pidätämme oikeuden periä aiheutuneet kustannukset.
- huom Postin muuttuneet käytännöt 1.10.2017 alkaen
            Posti

Tilausta ja reksiteröintiä tehdessä on erityisen tärkeää ilmoittaa mm puhelinnumero oikein, voimassa olevana ja niin, että  saa yhteyden tilaajaan. Tavaran toimittaja ei vastaa kuluista, mitkä johtuu virheellisistä tai puutteellisesti annetuista tiedoista.

Pyydämme ilmoittamaan tarvittaessa sähköpostitse poikkeamat, erityistoiveet tai muut mitkä vaikuttaa toimitukseen ENNEN tilausta info@biro.fi , jotta näistä voidaan erikseen sopia sekä tarkistaa onko ne mahdollista toteuttaa. Poikkeavan toimitusosoitteen ja puhelinnumeron sekä vastaanottajan voi ilmoittaa tilausta tehdessä toimitusosoite kenttään.

Pienemmät, alle 35 kg ja alle 120 cm, tilaukset toimitetaan pääosin Postin pakettina.
Isommat tilaukset toimitetaan lavalla ja pääosin Postin (tai vastaava) kuljetusyksikkönä asiakkaalle.

Voit hyödyntää Klarnan maksuehtoja tai laskuja.

Kaikki tuotteet on paketissa ja on erityisen tärkeää, että vastaanottaessasi tavaraa, tarkastat paketin/lähetyksen kunnon. Ole tarkkana kun avaat paketin, viillot eivät kuullu takuun piiriin. Jos lähetyksessä ilmenee vaurioita, on ne merkittävä kuormakirjaan/posti-osoitekirjaan, mieluusti kuvattava välittömästi ja oltava yhteydessä info@biro.fi .

Säilytä pakkaus, pakkaustarvikkeet, käyttöohjeet sekä muu materiaali vähintään 2 viikkoa.

Tilaus järjestelmäämme aiheuttaa toimenpiteitä lähes välittömästi ja näin ollen katsomme, että tilaus on sitova sen saapuessa järjestelmäämme.

Lisätietoja kohdasta "Tilaus-, toimitus- ja sopimusehdot", tarvittaessa toimitukseesi lisätietoa info@biro.fi

5.10. Mahdollisesta tilauksesta Ahvenanmaalle ja saaristo alueelle, on oltava yhteydessä ennen tilausta. Valitettavasti emme toistaiseksi voi aina toimittaa tilauksia Ahvenanmaalle tullauksen ja erilaiseen oikeusmenettelyyn liittyvien syiden vuoksi. Tämä koskee myös mahdollisia arvonlisävero palautuksia, jos tilausta ei ole sovittu erikseen verottomaksi vientimyynniksi, palautusta ei lähdetä tekemään. Lisätietoja saa Verohallinnolta.