Puffa toimitus 0 € !

Kampanjaluontoisesti tarjoamme tuotteet ilman kuljetusveloitusta!!

Toimintamme perustuu tuottajiemme varastoon Saksassa, Suomessa ja lähimaissa, josta tilaukset lähtevät suoraan asiakkaallemme tai varastomme kautta edelleen Postin tai vastaavan toimijan kyydillä.

Normaali toimitusaika on 5-15 arkipäivää keskimäärin.

Kuitenkaan 100% varastointia ei ole olemassa, joten joskus tuotteiden toimitusaika saattaa olla pitempi. Tällöin vahvistamme tilausvahvistuksessa arvioidun pitemmän toimitusajan erikseen.

Pidätämme oikeuden toimittaa tuotteet myös nopeammin, kuin ennen mainittu.

Toimituksesta tilaajalle vastaa pääosin Posti Oy. Jos kuljetus ei tavoita vastaanottajaa, sen saa noudettua Postitoimipisteestä. Ohessa alla linkki Postin sivuille tarkemmasta Business Express kuljetusmääritteistä:
 
Itella palvelee perille!

Postin Business Express palveluun ei kuulu soittoa ja ajan sopimista.
Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta, jätetään saapumisilmoitus vastaanottajan osoitteeseen.
Pakettia säilytetään saapumisviikko ja kaksi täyttä kalenteriviikkoa ja kuljetusyksikköä saapumisviikko ja yksi täysi kalenteriviikko. Tämä jälkeen lähetys palautetaan lähettäjälle.

Tilausta ja reksiteröintiä tehdessä on erityisen tärkeää ilmoittaa mm puhelinnumero oikein, voimassa olevana ja niin, että  saa yhteyden tilaajaan. Tavaran toimittaja ei vastaa kuluista, mitkä johtuu virheellisistä tai puutteellisesti annetuista tiedoista.

Pienemmät, alle 35 kg ja alle 120 cm, tilaukset toimitetaan Itellan pakettipalveluna.
Isommat tilaukset toimitetaan lavalla ja pääosin Itellan (tai vastaava) kuljetusyksikkönä asiakkaalle.

Voit hyödyntää Klarnan maksuehtoja tai laskuja.

Kaikki tuotteet on paketissa ja on erityisen tärkeää, että vastaanottaessasi tavaraa, tarkastat paketin/lähetyksen kunnon. Jos lähetyksessä ilmenee vaurioita, on ne merkittävä kuormakirjaan/posti-osoitekirjaan, mieluusti kuvattava välittömästi ja oltava yhteydessä info@biro.fi .

Säilytä pakkaus, pakkaustarvikkeet, käyttöohjeet sekä muu materiaali vähintään 2 viikkoa.

Jos tilaajalle on toimituksessa jotain erityistä tai poikkeavaa, laittanette tilauksen yhteydessä tietoa.

Tilaus järjestelmäämme aiheuttaa toimenpiteitä lähes välittömästi ja näin ollen katsomme, että tilaus on sitova sen saapuessa järjestelmäämme.

Lisätietoja kohdasta "Tilaus-, toimitus- ja sopimusehdot", tarvittaessa toimitukseesi lisätietoa info@biro.fi