Sleep Easy Memory muotoutuva patja
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sleep Easy Memory patja

Sleep Easy Memory muistivaahto patja

Ortopedinen jämäkkä ja erittäin mukava patja, jossa integroitu Visco Mind® Memory kerros muotoutuu
täydellisesti vartalon mukaan. Patjassa raikkaan viileänä pysyvä Coolmax- kangas, joka vähentää merkittävästi hiostumista. Patja sinulle joka et halua perinteistä vaahtomuovi- tai joustinpatjaa.

Saatavana kolme eri kokoa.

340,00 €
Sisältää alv:n

Sleep Easy Memory muistivaahto patja

Kehon lämpöön muotoutuva jämäkkä ortopedinen patja. Hengittävä ja allergiaystävällinen antibakteerikäsitelty Coolmax- kangas vähetää merkittävästi hiostumista.
Patjan sydämenä on kimmovaahtoa 30kg/m3. Patjan toisella puolella 2 cm kerros viskoelastista Memory- vaahtoa joka lievittää painetta ja tuo lisä mukavuutta, sekä raikkaan viileänä pysyvä Coolmax- kangas.  Ominaisuuksien ansiosta Coolmax säätelee hyvin sekä ihon lämpötilaa ja kosteutta. Se absorboi ja haihduttaa nopeasti unen aikana syntyvän ihon kosteuden. Coolmax kuivuu nopeammin kuin useimmat muut kankaat ja pitää näin ihon kuivempana ja raikkaampana. Kangas on äärimmäisen mukava, pehmeä ja ilmava joka tuntuu kevyeltä ja luonnonmukaiselta.

Memory- vaahto vähentää painetta lantiolle, lihaksiin ja niveliin ja antaa veren virrata vapaasti niin, että vältät jännityksen nukkueassa. Nukkumisasentoa ei tarvitse muuttaa jatkuvasti, koska nukkujan kehoon kohdistuva pintapaine jakautuu tasaisesti. Memory- vaahto mukautuu kehon muotoon ja lämpöön. Patjan ominaisuudet antaa nukkujalle painottomuuden tunteen sekä rauhallisen ja rentouttavan unen.

Tiedot:
- Koot: 80 x 200 cm, 90 x 200 cm, 120 x 200 cm
- Paksuus: 16 cm
- Kimmovaahto 30 kg/m3 13 cm
- Memoryvaahto 50kg/m3 2 cm
- Coolmax kangas
- Tikkauksessa sekoitevanua

Tomitetaan pakattuna pienen tilan tyhjiörullassa. Ilmainen toimitus.
Hygieniatuote, avattu pakkaus on ostospäätös.

Jos makuuhuoneen tekstiilituote on avattu pakkauksesta, hygieniasyistä sitä ei voida palauttaa, kuten tyynyt, peitot, petauspatjat, patjat ja sängyt.

SleepEasyMemory80
Toimitusaika keskimäärin (arki pv)
2 - 4 pv

Saatat pitää myös