Top Memory muotoutuva sijauspatja
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Top Memory Bayscent 6 cm sijauspatja

Top Memory Bayscent 6 cm muistivaahto sijauspatja

Vartaloa optimaalisesti tukevan sijauspatjan sydämenä on 4 cm paksu kerros viskoelastista, eli hitaasti muotoutuvaa Memory Mind vaahtoa. Sijauspatjan ominaisuuksista johtuen se muotoutuu lämmön ja painon vaikutuksesta täydellisesti vartalosi mukaan, luoden lähes painottomuuden tunteen. Sijauspatjan irrotettavan, pestävän päällisen kuiduissa on Bayerin kehittämä Bayscent teknologia, joka torjuu bakteereja ja epämiellyttäviä tuoksuja.

Patjan kokonaiskorkeus 6 cm. Saatavana kuusi eri kokoa.

315,00 €
Sisältää alv:n

Top Memory Bayscent 6 cm muistivaahto sijauspatja

Ortopedinen vartaloa optimaalisesti tukevan sijauspatjan sydämenä on 4 cm paksu kerros viskoelastista, eli hitaasti muotoutuvaa Memory Mind vaahtoa, joka lämmön ja painon vaikutuksesta muotoutuu täydellisesti vartalosi mukaan. Sijauspatjan vetoketjuilla irrotettavan, pestävän päällisen kuiduissa on Bayerin kehittämä Bayscent teknologia, joka torjuu bakteereja ja epämiellyttäviä tuoksuja.

Sijauspatja lisää sängyn hengittävyyttä, pitää varsinaisen patjan puhtaampana sekä helpottaa vuoteen sijaamista, jolloin se myös lisää varsinaisen patjan käyttöikää.

Bayscent® Neutralizer raikkautta - Merkittävä innovaatio, joka auttaa sinua hengittämään vapaammin nukkuessasi. Bayer®, maailmankuulu kemianalan jättiläinen, kehitti Bayscent® Neutralizer - teknologian, joka torjuu bakteereja ja epämiellyttäviä tuoksuja patjan pinnasta. Bayscent® Neutralizer toimii kankaan kuiduissa olevien mikrokapseleiden avulla, jotka avautuvat kun liikut yön aikana.

Tiedot:
- Koot: 80 x 200 cm, 90 x 200 cm, 120 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm, 180 x 210 cm
- Paksuus: 6
- Memoryvaahto 50kg/m3 4/6 cm
- Kangas: Tencel Bayscent
- Tikkauksessa polyestervanua
- Pestävä päällinen, vetoketju kolmella sivulla

Tomitetaan pakattuna pienen tilan tyhjiörullassa. Ilmainen toimitus.
Hygieniatuote, avattu pakkaus on ostospäätös.

Jos makuuhuoneen tekstiilituote on avattu pakkauksesta, hygieniasyistä sitä ei voida palauttaa, kuten tyynyt, peitot, petauspatjat, patjat ja sängyt.

TopMemoryBayscent 6cm 80x200cm
Toimitusaika keskimäärin (arki pv)
2 - 4 pv

Saatat pitää myös