Memory Beyscent muotoutuva tyyny
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Memory Bayscent tyyny

Memory Bayscent muistivaahto tyyny

Uskomattoman kestävästä viskoelastisesta vaahdosta valmistettu tyyny, joka sopii lähes kaikille.
Kehonlämmön mukaan muotoutuva memory- tyyny tukee niskaasi optimaalisesti helpottaen niska- ja hartiasärkyjä. Sen vaahto on pitkäikäistä ja tyyny säilyttää ominaisuutensa vuosia. Tyyny käy kaikille nukkumisasennoille. Tyynyssä on paksun päällikankaan lisäksi ohuempi, myös vesipestävä sisäkangas.

Koko 42 x 72 cm

105,00 €
Sisältää alv:n

Memory Bayscent muistivaahto tyyny

Tyyny on muotoiltu tukemaan päätäsi ja niskaasi sekä tarjoamaan täydellisen rentoutumisen ja syvemmän unen.
Memory- tyynyn sydämenä on viskoelastinen Visco Mind - vaahto, joka muotoutuu pääsi ja niskasi muotoihin ja myötäilee liikkeitäsi koko yön.
Viskoelastinen tyyny antaa paremman tuen kuin tavalliset tyynyt, jotka ovat usein liian pehmeitä tai matalia. Visco Mind - tyyny tukee päätä ja niskaa optimaalisesti.
Sen vaahto on pitkäikäistä ja tyyny säilyttää ominaisuutensa vuosia. Nukuitpa selällään tai kyljellään, ortopedinen muistivaahto tyyny tarjoaa optimaalisen tuen juuri sinulle.

Vähentää pintapaineita nukkuessasi. Hypo-allergeeninen ja bakteereja torjuva. Irrotettava, vesipestävä päällinen, jossa Bayscent® Neutralizer - raikastaja.

Bayscent® Neutralizer raikkautta - Merkittävä innovaatio, joka auttaa sinua hengittämään vapaammin nukkuessasi. Bayer®, maailmankuulu kemianalan jättiläinen, kehitti Bayscent® Neutralizer - teknologian, joka torjuu bakteereja ja epämiellyttäviä tuoksuja patjan pinnasta. Bayscent® Neutralizer toimii kankaan kuiduissa olevien mikrokapseleiden avulla, jotka avautuvat kun liikut yön aikana.

Tyynyn koko on 42 x 72 cm.

- Allergia turvallinen
- Ortopedinen
- Punkkeja torjuva
- Öko-Tex sertifioitu

Ilmainen toimitus. Hygieniatuote, avattu pakkaus on ostospäätös.

Jos makuuhuoneen tekstiilituote on avattu pakkauksesta, hygieniasyistä sitä ei voida palauttaa, kuten tyynyt, peitot, petauspatjat, patjat ja sängyt.

MemoryBayscent
Toimitusaika keskimäärin (arki pv)
2 - 4 pv

Saatat pitää myös