Memory Soft muotoutuva patja
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Memory Soft patja

Memory Soft muistivaahto patja

Memory- patja pehmennetyllä pinnalla, patjassa on Integroitu viskoelastinen Mind® kerros joka toimii täydellisessä harmoniassa uuden vesivaahdotetun polyuretaanikerroksen kanssa.
Kokonaiskorkeudeltaan patja on hulppeat 22 cm. Tässä patjassa on hyödynnetty uusinta tieteellistä kehitystä nukkumis- teknologian alalla. Patjassa on laadukas, irroitettava ja konepestävä päällinen.
Koe lähes painottomuuden tunne!

Saatavana kolme eri kokoa.

555,00 €
Sisältää alv:n

Memory Soft muistivaahto patja

Pehmeä ja erittäin laadukas Memory- patja, jonka integroitu viskoelastinen Mind kerros toimii täydellisessä harmoniassa uuden vesivaahdotetun polyuretaanikerroksen kanssa.
Viskokerros antaa mukavuuden, kimmovaahto täydellisen tuen ja välittömän palautumisen, vastaten kehon jokaiseen liikkeeseen. Tässä patjassa on hyödynnetty uusinta tieteellistä kehitystä nukkumisteknologian alalla. Patjaa kiertää hengittävä ”nauha”, joka edistää kosteuden poistumista ja pitää patjan kuivana ja raikkaana. Patjassa on laadukas, irroitettava ja konepestävä päällinen. Koe tällä patjalla lähes painottomuuden tunne!

Vaahtomuovi vähentää painetta lihaksiin ja niveliin ja antaa veren virrata vapaasti niin, että vältät jännityksen nukkuessa. Joustava Memory- vaahtomuovi lieventää painetta lantiolle, olkapäille ja niskaan, jolloin vaihdat asentoa harvemmin ja kehoon kohdistuva pintapaine jakautuu tasaisesti. Pehmeä memory- vaahtopatja antaa nukkujalle painottomuuden tunteen sekä rauhallisen ja rentouttavan unen.

Tiedot:
- Koot: 80 x 200 cm, 90 x 200 cm, 120 x 200 cm
- Paksuus: 22 cm
- Kimmovaahto 33 kg/m3, 14 cm
- Memoryvaahto 50 kg/m3, 6 cm
- Joustokangas
- Tikkauksessa sekoitevanua
- Pestävä päällinen

Tomitetaan pakattuna pienen tilan tyhjiörullassa. Ilmainen toimitus.
Hygieniatuote, avattu pakkaus on ostospäätös.

Jos makuuhuoneen tekstiilituote on avattu pakkauksesta, hygieniasyistä sitä ei voida palauttaa, kuten tyynyt, peitot, petauspatjat, patjat ja sängyt.

MemorySoft80
Toimitusaika keskimäärin (arki pv)
2 - 4 pv

Saatat pitää myös