Icelandic ECO Istuin rahi, tumman ruskea, Outlet
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Alennuksessa!

Icelandic ECO Istuin rahi, tumman ruskea, Outlet

Pehmeä aito lampaantalja rahi on valmistettu ICELANDIC lampaantaljasta.

Saatavilla 1 kpl tumman ruskea Outlet hintaan!

Ihana pehmeä lampaankarvainen rahi, mukava istua, ei menetä muotoaan.  Lyhyt 5 cm tasainen karva kauniilla tumman ruskealla värillä.


134,00 € 199,00 € - 65,00 €
Sisältää alv:n

Icelandic CUBE ECO rahi lampaantaljasta, lyhyt karva

Ihana pehmeä lampaankarvainen rahi, mukava istua, ei menetä muotoaan, täytteenä styrofoamia ja pehmusteena toimii vaahtomuovi. Rahin pohja on kestävää tummaa puuvillakangasta. Lyhyt 5 cm tasainen karva kauniilla tumman ruskealla värillä.

Saatavilla 1 kpl Outlet hintaan!

Leveys: 60 cm x 60 cm
Korkeus: 30 cm
Tasapitkä karva 5 cm
Väri: tumman ruskea

Tuotetiedot:
- Aitoa Icelandic Eco lampaantaljaa
- Pohja: kestävä puuvillakangas
- Täyte: styrofoam
- Pehmuste: vaahtomuovi

Hoito-ohjeet:
Ei kloorivalkaisua. Ei silitystä. Normaali kemiallinen pesu.
Muotoillaan kosteana. Nukka harjataan kuivana.

Icelandic lampaat kasvavat Islannissa. Villa kasvaa kestämään kylmää ja näin ollen pehmeämmäksi. Lampaiden kasvatuksessa noudatetaan tiukkoja ympäristönormeja, samoin kuin taljojen käsittelyssä joka tehdään EU:n sisällä, noudattaen tarkkoja asetuksia. Voimme puhua siis kestävänkehityksen tuotteista, joita voi käyttää ihon ja ihmisten kanssa.

Lampaantaljat ovat erityisen suosittuja vauvaperheissä niiden uskomattoman lämmön ja pehmeyden vuoksi.  Eläinperheessä lemmikkiä hemmotellaan lampaantaljan ihanuudella: kissasi tai koirasi ei hevin luovu niiden nautinnosta.

Hoitona lampaantaljoille ja näille säkkituoleille riittää reipas ravistelu ja tuuletus. Ne voi myös pyörittää pakkaslumessa mieluiten niiden jäähdyttyä ensin riittävän kylmiksi, etteivät ne kastu lumen sulaessa. Tahrat poistetaan tuoreeltaan kostella liinalla mietoja pesuaineita käyttäen. Jos nahka kovettuu sen saa pehmeäksi purisellen ja hieroen. Nahanhoitoaineet auttavat pehmeyden säilymiseksi. Oikein käsiteltynä talja kestää tuleville sukupolville.

Lampaan talja on muotoon ommeltu ja kiinnitetty, mukana ainutlaatuisia ominaisuuksia. Tämä tuote on, kiitos monipuolisen ja ekologisen lampaan, paitsi kaunis katsella, mutta se myös säätelee lämpötilaa istujalle luonnollisella tavalla, lisää hyvinvointia käyttäjälle. Lisäksi lämmittää kylmällä säällä,  sillä on viilentävä vaikutus, kun on lämmin ilma. Täydellistä?

Icelandic logot

IcecubeboufrustybrisabrownOL
Toimitusaika keskimäärin (arki pv)
2-3 pv (erä, vain 1 kpl)

Saatat pitää myös