Beurer HD75 - Lämpöpeite, nordic
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Beurer HD75 - Lämpöpeite, nordic

Ei kannatta palella, nauti: Beurer HD75 - Lämpöpeite, nordic

Pehmeä, kotoisa, täydellisen kodikas ja pörröinen – Beurer HD 75 Cosy Nordic tekee vaikutuksen ihanan pehmeällä pinnallaan. Sen ansiosta kylmät päivät ja yöt kuuluvat menneisyyteen.

Nauti ja paranna untasi! Mainio lahjaidea!

Ilmainen toimitus!

139,00 €
Sisältää alv:n

Beurer HD75 - Lämpöpeite, nordic

Pehmeä, kotoisa, täydellisen kodikas ja pörröinen – Beurer HD 75 Cosy Nordic tekee vaikutuksen ihanan pehmeällä pinnallaan. Sen ansiosta kylmät päivät ja yöt kuuluvat menneisyyteen.

Beurer HD75 lämpöpeite on erittäin pehmeää ja miellyttävää materiaalia. Tuotteelle on myönnetty kansainvälinen Öko-Tex standardi 100 -tunnus. Se takaa, että tuote on turvallinen käyttäjilleen, esim. tuotteiden pH-taso on ihoystävällinen ja käytetyt väriaineet ovat myrkyttömiä.

Beurer HD75 lämpöpeite peite on konepesun kestävä (30°C). Tuotteen takuuaika on 3 vuotta.

Tekniset tiedot:

  • Miellyttävä ja pehmeä materiaali
  • Lämpöhuovan johto on irrotettavissa
  • 6 lämpöasetusta
  • Konepesun kestävä 30°C
  • Turvallinen käyttää: automaattinen virrankatkaisu noin 3 tunnin käytön jälkeen
  • Mitat: 180 cm x 130 cm
  • Teho noin 100 W
  • Takuu 3 vuotta

Me Beurerilla olemme mielestämme maailman tärkeimmällä asialla – me haluamme, että sinä ja läheisesi voitte hyvin. Historiassamme, nyt ja tulevaisuudessa, me teemme elämästä kauniimpaa ja helpompaa. Siksi Beurer on synonyymi terveydelle ja hyvinvoinnille.

Meille hyvinvointi on itsestä huolenpitämistä helposti ja kokonaisvaltaisesti. Me olemme kehittäneet vuodesta 1919 alkaen tuhansia helppokäyttöisiä tuotteita, jotka auttavat sinua seuraamaan omaa ja läheistesi hyvinvointia ja ylläpitämään terveyttäsi. Me haluamme, että hyvinvointi saa myös näkyä. Siksi kehitämme myös kauneudenhoitoon sopivia laitteita.

Uskomme, että jokaisella pitää olla mahdollisuus tietää, mitä omalle keholle kuuluu. Sen tiedon tuottaminen vaivattomasti on meidän tehtävämme. Samoin koemme, että samalla kun oma hyvinvointi näkyy ulospäin, pitää omasta kauneudesta huolehtimisen olla arjessa mahdollisimman helppoa ja miellyttävää.

Pehmeän lämmön tekijänä olemme juurillamme. Täältä menestyksemme alkoi. Lämpöpeitot, jalkojen lämmittimet lämmitettävät aluspeitot – saat lämpöä koko kehoosi, minne sitä tarvitsetkin.

BEU42103
Toimitusaika keskimäärin (arki pv)
2 - 4 pv (rajoitettu poisto erä)

Saatat pitää myös