Memory Ergo muotoutuva tyyny
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Memory Ergo tyyny

Memory Ergo muistivaahto tyyny

Memory Ergo on tyyny sinulle joka haluat vähän parempaa tukea niskallesi. Ergo tyynyn sydämenä on anatomisesti muotoiltu Visco Mind- vaahto, joka muotoutuu täydellisesti pään ja niskan mukaan.
Ergonomisesti muotoiltu tyyny myöteilee liikkeitäsi koko yön. Ergo tyynyssä on kaksi eri korkeutta, kunkin nukkujan maun mukaan.

Koko 42 x 72 cm

105,00 €
Sisältää alv:n

Memory Ergo muistivaahto tyyny

Ergo tyyny tukee erittäin hyvin päätä ja niskaa, jolloin se tarjoaa rennomman ja syvemmän unen. Tyynyssä on kaksi eri korkeutta, kunkin nukkujan maun mukaan.
Memory- tyynyn sydämenä on viskoelastinen Visco Mind - vaahto, joka muotoutuu pääsi ja niskasi muotoihin ja myötäilee liikkeitäsi koko yön.
Viskoelastinen tyyny antaa paremman tuen kuin tavalliset tyynyt, jotka ovat usein liian pehmeitä tai matalia. Visco Mind - tyyny tukee päätä ja niskaa optimaalisesti.
Sen vaahto on pitkäikäistä ja tyyny säilyttää ominaisuutensa vuosia. Nukuitpa selällään tai kyljellään, ortopedinen muistivaahto tyyny tarjoaa optimaalisen tuen juuri sinulle.

Vähentää pintapaineita nukkuessasi. Hypo-allergeeninen ja bakteereja torjuva. Päällinen jossa Bayscent® Neutralizer - raikastaja.

Bayscent® Neutralizer raikkautta - Merkittävä innovaatio, joka auttaa sinua hengittämään vapaammin nukkuessasi. Bayer®, maailmankuulu kemianalan jättiläinen, kehitti Bayscent® Neutralizer - teknologian, joka torjuu bakteereja ja epämiellyttäviä tuoksuja patjan pinnasta. Bayscent® Neutralizer toimii kankaan kuiduissa olevien mikrokapseleiden avulla, jotka avautuvat kun liikut yön aikana.

Tyynyn koko on 42 x 72 cm.

- Allergia turvallinen
- Ortopedinen
- Punkkeja torjuva
- Öko-Tex sertifioitu

Ilmainen toimitus. Hygieniatuote, avattu pakkaus on ostospäätös.

Jos makuuhuoneen tekstiilituote on avattu pakkauksesta, hygieniasyistä sitä ei voida palauttaa, kuten tyynyt, peitot, petauspatjat, patjat ja sängyt.

MemoryErgo
Toimitusaika keskimäärin (arki pv)
2 - 4 pv

Saatat pitää myös