OneLeg yksijalkainen tuoli on täydellinen koulussa, sisällä tai ulkona

OneLeg, yksijalkaiset tuolit

OneLeg yksijalkainen tuoli on täydellinen Puutarhanhoidossa, koulussa, sisällä tai ulkona!

Säästää kipuja ja suojia työskennellessä puutarhassa tai kotona askareiden parissa.Luistamaton kansi tuo turvallisuutta ja mukavuutta. 4 eri kokoa ja monta eri väriä. Puhdistettavuus ja hygienisyys, toimiva malli sairaalaan ja teollisuuteen.

OneLeg on valmistettu kestävästä säänkestävä kierrätettävästä muovista.

Tuoli valettu yhdestä osasta, muovinen jalka on täysin säänkestävä, kestää kovaa lämpöä ja kosteutta. Silikoni istuin ja jalka lisäävät käyttömukavuutta ja pito mahdollistaa isomman liike kaarron ja hyvän asennon.

OneLeg yksijalkatuoli 32 cm
OneLeg hienosti suunniteltu ainutlaatuinen istuin se on tehty erittäin kestävästä, 100% kierrätettävistä materiaaleista. Voit käyttää sitä istumiseen ja kääntyä vapaasti, kun olet tekemässä töitä, jotka edellyttävät hankalaa asentoa pienessä korkeudessa. Sen suuri kiertoominaisuus ja työ säde myös säästää selkää ja polvia.
69,00 €
OneLeg yksijalkatuoli 40 cm
OneLeg 40 cm on hienosti suunniteltu ainutlaatuinen istuin, se on tehty erittäin kestävästä, 100% kierrätettävistä materiaaleista. Voit käyttää sitä istumiseen ja kääntyä vapaasti, kun olet tekemässä töitä, jotka edellyttävät hankalaa asentoa pienessä korkeudessa. Sen suuri kiertoominaisuus ja työ säde myös säästää selkää ja polvia.
79,00 €
OneLeg yksijalkatuolin silikonipäällinen
OneLeg tuoliin saat kätevän ja käytännöllisen silikon päällisen. Se tarjoaa paljon enemmän mukavuutta, mutta lisäksi se tekee istuimesta anti-slip, eli tuoli ei liukastele allasi.
Tämä päällinen käy kaikkiin OneLeg malleihin.
19,00 €
OneLeg yksijalkatuolin antislip jalkasuoja
OneLeg tuoliin saat kätevän ja käytännöllisen silikon jalka päällisen. Se tarjoaa paljon enemmän mukavuutta, mutta lisäksi se tekee istuimesta anti-slip, eli tuoli ei liukastele allasi.
Tämä päällinen käy kaikkiin OneLeg malleihin.
15,00 €