Memory Säkkituoli FS600 L - Mokka Platinium
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Alennuksessa!

Memory Säkkituoli FS600 L - Mokka Platinium

Memory säkkituoli FS600 on 600 litran koollaan iso, muttei isoin. Siinä voi vaikka kuherrella, koska F600 tarjoaa tarpeeksi tilaa ja kutsuu sinut rentoutumaan. Täyte on mailman paras hybridi muisti vaahto täyte, joka takaa ainutlaatuisen mukavuuden.
Koe painoton lepo kokemus!
Samettisen pehmeä ja ylellisen platinium vakosametti - helppo vaihtaa ja pestä!

Vetsak banner

399,00 € 449,00 € - 50,00 €
Sisältää alv:n

Memory Säkkituoli FS600 L - Mokka Platinium

Memory Säkkituoli FS600 L - Mokka Platinium by vetsak huokuu anteliaisuutta ja ylellisyyttä-Se sopii täydellisesti mihin tahansa huoneeseen. Onko vieressä sohva tai oleskelutilassa,  FS600 tarjoaa turvasatamassa mukavuutta. Kapasiteetti on jopa 600 litraa, FS600 tarjoaa poikkeuksellisen istuin- ja makuuasento tunteen rentoutumiseen, lukemiseen tai lepohetkeen jos haluat nauttia näkymiä ikkunasta.

Tuote FS600
Kokoelma Green Label
Väri Platinium
Tilavuus 600 litraa
Halkaisija 110 cm
Korkeus 70 cm
Istuinkorkeus ca. 30-50 cm
Paino 20 kg

Samettisen pehmeä vakosametti velour tekee FS600 mallista kodikkaan paratiisin koko perheelle.
Päällysosa on helppo vaihtaa ja pestä. Yhdistä FS1000 kanssa sopiva rahi FootSak ja nosta mukavasti jalat ylös - tai laita pään päälle sopivavetsak NOODLE niska tyyny. Useiden vetsaks mallit voi olla erikseen oleskelualueella ja voit näin luoda vaikka oman aulabaarin.

Design by Ryan Budassa, Kapkaupunki

VETSAK KANGAS, VELOUR

Velour kangas. Tekstiilin matka vie meidät 18. vuosisadan aikaan ja teollisen vallankumouksen Englannissa.
Entisessä Euroopan tekstiili kaupunkissa Manchesterissa on kehitetty tuolloin "velour" jota nyt kutsutaan vakosametti kangas. Laadukas materiaali vakuutti epäilijät sen kulutuskestävyydellä ja pehmeydellä.
Nimi "vakosametti" juontuu Ranskasta.

Erityisen vaikutuksen tekee samettisen pehmeä ja sen kestävyys.

Kokoonpano: ulompi kangas 98% polyesteriä 2% puuvillaa
Muut, taustalaulu 80% polyesteriä 20% puuvillaa
Martindale: 30.000 Rubs
Paino: 510 g / m²
Hoito: konepestävä 30 ° C

SALAINEN PATENTTI, PUHDASTA MUKAVUUTTA, HYBRID FOAM eli muistivaahto

Vetsakin kehittämä ainutlaatuinen hybrid foam, eli muistivaahto on keskeinen asia mikä erottaa Vetsakin kaikista muista istuimista. Vetsakin tiukat laatuvaatimukset ja monien vuosien kokemus muodostavat perustan Vetsakin istumamukavuudelle.
Laatu ja kestävyys olivat myös täytteen kehittämisessä etualalla. Erityinen salaisuus on sekoitussuhde, miten laadukkaita muistivaahto hiutaleita käytetään ja vaahdojen eri vahvuudet on optimoitu laajoissa testausmenettelyissä. Tuloksena on täydellisesti sovitettu sekoitussuhde joka edelleen paransi istumismukavuutta. Hybridi seosta käytetään turvallisesti uusien standardien mukaisesti. Vetsak on näin: pehmeämpi, hienompi muotoutumaan ja erityisesti: mukavampi istujalle!.
- Ei kahina helmiä, ei määrä lytistymistä eikä möykkyistä täytettä. Uusi hybridi muisti vaahto mukautuu joustavasti, jokainen ruumiinosa voi paremmin.

Vetsak säkkituoli on uuden ulottuvuuden mukavuutta

FS600 Cord Velours platinium
Toimitusaika keskimäärin (arki pv)
7 - 14 pv

Vetsak erinomaisuus

kannattaa hankkia & kyllä!

Lataa (1.02M)

Saatat pitää myös