Memory Säkkituoli FS600L - Mokka Beige
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Memory Säkkituoli FS600L - Mokka Beige

Memory säkkituoli FS600 on 600 litran koollaan iso säkkituoli. Siinä mahtuu hyvin lepäillä, koska FS600 tarjoaa tarpeeksi tilaa asentoon kuin asentoon.

Täyte on maailman paras hybridi muistivaahto täyte, joka takaa ainutlaatuisen mukavuuden.

Koe painoton lepo kokemus!

Samettisen pehmeä beige vakosametti - helppo vaihtaa ja pestä!

Vetsak banner

449,00 €
Sisältää alv:n

Memory Säkkituoli FS600 L - Mokka Beige

Memory Säkkituoli FS600 L - by Vetsak on kuuluisa poikkeuksellisesta mukavuudestaan.
Se sopii täydellisesti mihin tahansa huoneeseen, samalla tuoden kankaillaan ylellisyyttä kotiin. Kapasiteetti on jopa 600 litraa, säkkituoli tarjoaa poikkeuksellisen mukavan istuin- ja makuuasennon.

Mikä erottaa Memory säkkituolin muista säkkituoleista? Käytettyjen materiaalien laatu ja erityisesti täytteemme. Joustava ja pehmeä vaahtomuovi mukautuu optimaalisesti kehoon ja takaa täydellisen istumamukavuuden. Cord Velours-verhoilu on käsinommeltu, pehmeä, laadukas ja eettisesti tuotettu. Samettinen pinta antaa säkkituolille ylellisen olemuksen ja tuntuu miellyttävältä. Korkealaatuinen verhoilu on myös konepestävä, se pysyy mukavana ja pehmeänä pesusta toiseen. Keskikokoisen Vetsak -säkkituolin halkaisija on 110 cm, joten sekin on suurikokoinen säkkituoli. Kuitenkin sen mitat tekevät siitä täydellisen pienempiin huoneisiin, ja se tarjoaa tarpeeksi tilaa yhdelle henkilölle.

Tuote FS600
Kokoelma: Green Label
Väri: Beige
Tilavuus: 600 litraa
Halkaisija: 110 cm
Korkeus: 70 cm
Istuinkorkeus: 30-50 cm
Paino: 21,3 kg

Pehmeä vakosamettinen verhoilu tekee tästä FS600 mallista kodikkaan paratiisin koko perheelle.
Yhdistä FS600 kanssa sopiva rahi FootSak ja nosta mukavasti jalat ylös - tai laita niskan taakse sopiva Vetsak NOODLE niska tyyny. Sijoitatpa Vetsakin mihin tahansa, se vangitsee katseet ja kerta toisensa jälkeen yllättää mukavuudellaan.

VELOUR KANGAS

Laadukas Velour Vakosametti kangas on materiaaliltaan vakuuttanut epäilijät sen kulutuskestävyydellään ja pehmeydellään.
Vakosametti on pitkäikäinen ja korkealaatuinen kangas, kaikki verhoilut ovat käsinommeltuja sekä eettisesti tuotettuja.

Päällysosa on helppo vaihtaa ja pestä.

-80% polyesteriä 20% puuvillaa
-Konepestävä 30 ° C
-Käsintehty, eettisesti tuotettu & 100 % vegaaninen
-Valmistettu EU

Design by Ryan Budassa, Kapkaupunki

SALAINEN PATENTTI, PUHDASTA MUKAVUUTTA, HYBRID FOAM eli muistivaahto

Vetsakin kehittämä ainutlaatuinen hybrid foam, eli muistivaahto on keskeinen asia mikä erottaa Vetsakin kaikista muista istuimista. Vetsakin tiukat laatuvaatimukset ja monien vuosien kokemus muodostavat perustan Vetsakin istumamukavuudelle.
Laatu ja kestävyys olivat myös täytteen kehittämisessä etualalla. Erityinen salaisuus on sekoitussuhde, miten laadukkaita muistivaahto hiutaleita käytetään ja vaahdojen eri vahvuudet on optimoitu laajoissa testausmenettelyissä. Tuloksena on täydellisesti sovitettu sekoitussuhde joka edelleen paransi istumismukavuutta. Hybridi seosta käytetään turvallisesti uusien standardien mukaisesti. Vetsak on näin: pehmeämpi, hienompi muotoutumaan ja erityisesti: mukavampi istujalle!.
- Ei kahina helmiä, ei määrä lytistymistä eikä möykkyistä täytettä. Uusi hybridi muisti vaahto mukautuu joustavasti, jokainen ruumiinosa voi paremmin.

Vetsak säkkituoli on uuden ulottuvuuden mukavuutta mukautuvalla memory foam täytteellä. Toimitetaan laukussa tyhjiöpakattuna.

FS600 Cord Velours Sand
Toimitusaika keskimäärin (arki pv)
7 - 14 pv

Saatat pitää myös