Memory Säkkituoli FS600 L - Keinoturkis harmaa. Mailman paras ja mukavin säkkituoli, harmaan värinen turkis säkkituoli muistivaa
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Memory Säkkituoli FS600L - Turkis Harmaa

Memory säkkituoli FS600 on ylellisen pehmeä. Siinä voi vaikka nukkua, koska FS600 tarjoaa tarpeeksi kutsuu sinut rentoutumaan.

Täyte on mailman paras hybridi muisti vaahto täyte, joka takaa ainutlaatuisen mukavuuden.
Koe painoton lepo kokemus!

Samettisen pehmeä harmaa keinoturkis - helppo vaihtaa ja pestä!

Vetsak banner

549,00 €
Sisältää alv:n

Memory Säkkituoli FS600 L - Turkis harmaa

Memory Säkkituoli FS600 XL - Turkis harmaa by vetsak huokuu anteliaisuutta ja ylellisyyttä.
Se sopii täydellisesti mihin tahansa huoneeseen. Onko vieressä sohva tai oleskelutilassa,  FS600 tarjoaa turvasatamassa mukavuutta. Kapasiteetti on jopa 600 litraa, FS600 tarjoaa poikkeuksellisen istui- ja makuuasento tunteen rentoutumiseen, lukemiseen tai lepohetkeen jos haluat nauttia näkymiä ikkunasta.

Mikä erottaa Menory säkkituolin muista säkkituoleista? Käytettyjen materiaalien laatu ja erityisesti täytteemme. Joustava ja pehmeä vaahtomuovi mukautuu optimaalisesti kehoon ja takaa täydellisen istumamukavuuden. Turkikselta näyttävä Flokati-verhoilu kutsuu sinut rentoutumaan. Hopeanharmaa karva tummalla pohjalla antaa Flokatille ylellisen olemuksen. Korkealaatuinen verhoilu on myös pestävä, ja sen voi vaihtaa. Keskikokoisen Vetsak -säkkituolin halkaisija on 110 cm, joten sekin on suurikokoinen säkkituoli. Kuitenkin sen mitat tekevät siitä täydellisen pienempiin huoneisiin, ja se tarjoaa tarpeeksi tilaa yhdelle henkilölle.

Tuote FS600
Kokoelma Flokati
Väri: harmaa
Tilavuus 600 litraa
Halkaisija 110 cm
Korkeus 70 cm
Istuinkorkeus ca. 30-50 cm
Paino 20 kg

Pehmeä turkis tekee FS600 mallista kodikkaan paratiisin koko perheelle.
Päällysosa on helppo vaihtaa ja pestä. Yhdistä FS600 kanssa sopiva rahi FootSak ja nosta mukavasti jalat ylös - tai laita pään päälle sopivavetsak NOODLE niska tyyny. Useiden vetsaks mallien kanssa on mukava erikseen viihtyä  oleskelualueella ja voit luoda vaikka oman aulabaarin.

Design by Ryan Budassa, Kapkaupunki

VETSAK FLOKATI Keinoturkis on trendikäs. Hip Flokati pitkäkarvaisilla takkuinen turkis kutsuu sinut rentoutumaan. Sen hopeanharmaa kirjava tumma keinoturkis ympäröi ainutlaatuinen ylellisyyden tuntua.
Niin tyylikäs ja ehdoton suosikki, joka houkuttelee kaikkien huomion.

Ympäristöystävällinen, Green Label kokoelma. Kangas on valmistettu korkealaatuisesta muovikuiduista ja täyttää kovimmat vaatimukset ja samalla varmistaa verrattoman viihtyisän oleskelu ilon.

Kokoonpano: ulompi kangas 80% akryylia 20% polyesteriä,
Tausta: 80% polyesteriä 20% puuvillaa
Martindale: 30.000 Rubs
Paino: 700 g / m²
Hoito: konepestävä 30 ° C

SALAINEN PATENTTI, PUHDASTA MUKAVUUTTA, HYBRID FOAM eli muistivaahto

Vetsakin kehittämä ainutlaatuinen hybrid foam, eli muistivaahto on keskeinen asia mikä erottaa Vetsakin kaikista muista istuimista. Vetsakin tiukat laatuvaatimukset ja monien vuosien kokemus muodostavat perustan Vetsakin istumamukavuudelle.
Laatu ja kestävyys olivat myös täytteen kehittämisessä etualalla. Erityinen salaisuus on sekoitussuhde, miten laadukkaita muistivaahto hiutaleita käytetään ja vaahdojen eri vahvuudet on optimoitu laajoissa testausmenettelyissä. Tuloksena on täydellisesti sovitettu sekoitussuhde joka edelleen paransi istumismukavuutta. Hybridi seosta käytetään turvallisesti uusien standardien mukaisesti. Vetsak on näin: pehmeämpi, hienompi muotoutumaan ja erityisesti: mukavampi istujalle!.
- Ei kahina helmiä, ei määrä lytistymistä eikä möykkyistä täytettä. Uusi hybridi muisti vaahto mukautuu joustavasti, jokainen ruumiinosa voi paremmin.
Vetsak säkkituoli on uuden ulottuvuuden mukavuutta mukautuvalla memory foam täytteellä.
Toimitetaan laukussa tyhjiöpakattuna.
Vetsak tyhjiöpakattu

FS600 Flokati Grey Medium
Toimitusaika keskimäärin (arki pv)
7 - 14 pv

Saatat pitää myös