Memory Säkkituoli FS600L - Mokka Vaaleanharmaa
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Memory Säkkituoli FS600L - Mokka Vaaleanharmaa

Memory säkkituoli FS600 on 600 litran koollaan kookas. Siinä voi vaikka kuherrella, Memory 600 tarjoaa tarpeeksi tilaa, kutsuu sinut rentoutumaan.

Täyte on mailman paras hybridi muisti vaahto täyte, joka takaa ainutlaatuisen mukavuuden.

Koe painoton lepo kokemus!
Samettisen pehmeä ja hyväilevä vaaleanharmaa vakosametti - helppo vaihtaa ja pestä!

Vetsak banner

449,00 €
Sisältää alv:n

Memory Säkkituoli FS600 L - Mokka vaaleanharmaa

Memory Säkkituoli FS600 L - Mokka violet by vetsak huokuu anteliaisuutta ja ylellisyyttä. Se sopii täydellisesti mihin tahansa huoneeseen. Onko vieressä sohva tai oleskelutilassa,  FS600 koko tarjoaa oloa turvasatamassa, mukavuutta. Kapasiteetti on jopa 600 litraa, FS600 tarjoaa poikkeuksellisen istuin- ja makuuasento tunteen rentoutumiseen, lukemiseen tai lepohetkeen jos haluat nauttia näkymiä ikkunasta.

Mikä erottaa Memory Säkkituolin muista säkkituoleista? Käytettyjen materiaalien laatu ja erityisesti täytteemme. Joustava ja pehmeä vaahtomuovi mukautuu optimaalisesti kehoon ja takaa täydellisen istumamukavuuden. Nykyaikaisesta sametista käsin ommeltu verhoilu voidaan vaihtaa ja pestä. Klassinen samettiverhoilu viehättää houkuttelevalla ulkoasullaan ja tarjoaa pitkäikäistä mukavuutta ajattomalla muotoilullaan. Keskikokoisen Vetsak -säkkituolin halkaisija on 110 cm, joten sekin on suurikokoinen säkkituoli. Kuitenkin sen mitat tekevät siitä täydellisen pienempiin huoneisiin, ja se tarjoaa tarpeeksi tilaa yhdelle henkilölle.

Tuote FS600
Kokoelma Green Label
Väri vaaleanharmaa
Tilavuus 600 litraa
Halkaisija 110 cm
Korkeus 70 cm
Istuinkorkeus ca. 30-50 cm
Paino 20 kg

Samettisen pehmeä vakosametti velour tekee FS600 mallista kodikkaan paratiisin koko perheelle.
Päällysosa on helppo vaihtaa ja pestä. Yhdistä FS1000 kanssa sopiva rahi FootSak ja nosta mukavasti jalat ylös - tai laita pään päälle sopivavetsak NOODLE niska tyyny. Useiden vetsaks mallit voi olla erikseen oleskelualueella ja voit näin luoda vaikka oman aulabaarin.

Design by Ryan Budassa, Kapkaupunki

VETSAK KANGAS, VELOUR

Velour kangas. Tekstiilin matka vie meidät 18. vuosisadan aikaan ja teollisen vallankumouksen Englannissa.
Entisessä Euroopan tekstiili kaupunkissa Manchesterissa on kehitetty tuolloin "velour" jota nyt kutsutaan vakosametti kangas. Laadukas materiaali vakuutti epäilijät sen kulutuskestävyydellä ja pehmeydellä.
Nimi "vakosametti" juontuu Ranskasta.

Erityisen vaikutuksen tekee samettisen pehmeä ja sen kestävyys.

Kokoonpano: ulompi kangas 98% polyesteriä 2% puuvillaa
Muut, taustalaulu 80% polyesteriä 20% puuvillaa
Martindale: 30.000 Rubs
Paino: 510 g / m²
Hoito: konepestävä 30 ° C

SALAINEN PATENTTI, PUHDASTA MUKAVUUTTA, HYBRID FOAM eli muistivaahto

Vetsakin kehittämä ainutlaatuinen hybrid foam, eli muistivaahto on keskeinen asia mikä erottaa Vetsakin kaikista muista istuimista. Vetsakin tiukat laatuvaatimukset ja monien vuosien kokemus muodostavat perustan Vetsakin istumamukavuudelle.
Laatu ja kestävyys olivat myös täytteen kehittämisessä etualalla. Erityinen salaisuus on sekoitussuhde, miten laadukkaita muistivaahto hiutaleita käytetään ja vaahdojen eri vahvuudet on optimoitu laajoissa testausmenettelyissä. Tuloksena on täydellisesti sovitettu sekoitussuhde joka edelleen paransi istumismukavuutta. Hybridi seosta käytetään turvallisesti uusien standardien mukaisesti. Vetsak on näin: pehmeämpi, hienompi muotoutumaan ja erityisesti: mukavampi istujalle!.
- Ei kahina helmiä, ei määrä lytistymistä eikä möykkyistä täytettä. Uusi hybridi muisti vaahto mukautuu joustavasti, jokainen ruumiinosa voi paremmin.

Vetsak säkkituoli on uuden ulottuvuuden mukavuutta
 

FS600 Cord Velours light grey
Toimitusaika keskimäärin (arki pv)
7 - 14 pv

Saatat pitää myös