Memory Säkkituoli FS1000 XL - Mokka beige. Maailman paras ja mukavin säkkituoli vaikka kahdelle. Ilmainen toimitus.
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Memory Säkkituoli FS1000XL - Mokka Beige

Memory säkkituoli FS1000 on malliston kookkain. Siinä voi vaikka nukkua, koska FS1000 tarjoaa tarpeeksi tilaa jopa kahdelle, kutsuu sinut ja kumppanin rentoutumaan.

Täyte on maailman paras hybridi muistivaahto täyte, joka takaa ainutlaatuisen mukavuuden.
Koe painoton lepo kokemus!

Samettisen pehmeä Beige vakosametti - helppo vaihtaa ja pestä!

Vetsak banner

549,00 €
Sisältää alv:n

Memory Säkkituoli FS1000 XL - Mokka beige

Memory Säkkituoli FS1000 XL - by Vetsak on kuuluisa poikkeuksellisesta mukavuudestaan.
Se sopii täydellisesti mihin tahansa huoneeseen, samalla tuoden kankaillaan ylellisyyttä kotiin. Kapasiteetti on jopa 1000 litraa, säkkituoli tarjoaa poikkeuksellisen mukavan istuin- ja makuuasennon.

Mikä erottaa Memory säkkituolin muista säkkituoleista? Käytettyjen materiaalien laatu ja erityisesti täytteemme. Joustava ja pehmeä vaahtomuovi mukautuu optimaalisesti kehoon ja takaa täydellisen istumamukavuuden. Cord Velours-verhoilu on käsinommeltu, pehmeä, laadukas ja eettisesti tuotettu. Samettinen pinta antaa säkkituolille ylellisen olemuksen ja tuntuu miellyttävältä. Korkealaatuinen verhoilu on myös konepestävä, se pysyy mukavana ja pehmeänä pesusta toiseen. Vetsak Large on suurin säkkituolimme XXL-koossa. 1000 kierrätetyllä muistivaahtohiutaleella täytettynä se tarjoaa tarpeeksi tilaa jopa 2 hengelle.

Tuote FS1000
Kokoelma Green Label
Väri: Beige
Tilavuus: 1000 litraa
Halkaisija: 140 cm
Korkeus: 90 cm
Istuinkorkeus: 30-60 cm
Paino: 29,5 kg

Pehmeä vakosamettinen verhoilu tekee tästä FS1000 mallista kodikkaan paratiisin koko perheelle.
Yhdistä FS1000 kanssa sopiva rahi FootSak ja nosta mukavasti jalat ylös - tai laita niskan taakse sopiva Vetsak NOODLE niska tyyny. Sijoitatpa Vetsakin mihin tahansa, se vangitsee katseet ja kerta toisensa jälkeen yllättää mukavuudellaan.

VELOUR KANGAS

Laadukas Velour Vakosametti kangas on materiaaliltaan vakuuttanut epäilijät sen kulutuskestävyydellään ja pehmeydellään.
Vakosametti on pitkäikäinen ja korkealaatuinen kangas, kaikki verhoilut ovat käsinommeltuja sekä eettisesti tuotettuja.

Erityisen vaikutuksen tekee samettisen pehmeä olemus ja sen kestävyys.
Päällysosa on helppo vaihtaa ja pestä.

-80% polyesteriä 20% puuvillaa
-Konepestävä 30 ° C
-Käsintehty, eettisesti tuotettu & 100 % vegaaninen
-Valmistettu EU

Design by Ryan Budassa, Kapkaupunki

SALAINEN PATENTTI, PUHDASTA MUKAVUUTTA, HYBRID FOAM eli muistivaahto

Vetsakin kehittämä ainutlaatuinen hybrid foam, eli muistivaahto on keskeinen asia mikä erottaa Vetsakin kaikista muista istuimista. Vetsakin tiukat laatuvaatimukset ja monien vuosien kokemus muodostavat perustan Vetsakin istumamukavuudelle.
Laatu ja kestävyys olivat myös täytteen kehittämisessä etualalla. Erityinen salaisuus on sekoitussuhde, miten laadukkaita muistivaahto hiutaleita käytetään ja vaahtojen eri vahvuudet on optimoitu laajoissa testausmenettelyissä. Tuloksena on täydellisesti sovitettu sekoitussuhde joka edelleen paransi istumismukavuutta. Hybridi seosta käytetään turvallisesti uusien standardien mukaisesti. Vetsak on näin: pehmeämpi, hienompi muotoutumaan ja erityisesti mukavampi istujalle!
- Ei kahina helmiä, ei lytistymistä eikä möykkyistä täytettä. Uusi hybridi muistivaahto mukautuu joustavasti, jolloin jokainen ruumiinosa voi paremmin.
Vetsak säkkituoli on uuden ulottuvuuden mukavuutta mukautuvalla memory foam täytteellä. Toimitetaan laukussa tyhjiöpakattuna.

Vetsak tyhjiöpakattu

FS1000 Cord Velours Sand
Toimitusaika keskimäärin (arki pv)
7 - 14 pv

Saatat pitää myös