Memory Säkkituoli FS1000 XL - Mokka Platinium

Memory Säkkituoli FS1000 XL - Mokka Platinium

Memory säkkituoli FS1000 on malliston kookkain. Siinä voi vaikka kuherrella, koska FS1000 tarjoaa tarpeeksi tilaa kahdelle  ja kutsuu sinut rentoutumaan. Täyte on mailman paras hybridi muisti vaahto täyte, joka takaa ainutlaatuisen mukavuuden.
Koe painoton lepo kokemus!
Samettisen pehmeä Platinium vakosametti - helppo vaihtaa ja pestä!

Vetsak banner

489,90 €
Sisältää alv:n

Memory Säkkituoli FS1000 XL - Mokka Platinium

Memory Säkkituoli FS1000 XL - Mokka beige by vetsak huokuu anteliaisuutta ja ylellisyyttä-Se sopii täydellisesti mihin tahansa huoneeseen. Onko vieressä sohva tai oleskelutilassa,  FS1000 tarjoaa turvasatamassa mukavuutta. Kapasiteetti on jopa 1000 litraa, FS1000 tarjoaa poikkeuksellisen istui- ja makuuasento tunteen rentoutumiseen, lukemiseen tai lepohetkeen jos haluat nauttia näkymiä ikkunasta.

Tuote FS1000
Kokoelma Green Label
Väri Platinium
Tilavuus 1000 litraa
Halkaisija 140 cm
Korkeus 90 cm
Istuinkorkeus ca. 30-60 cm
Paino 30 kg

Samettisen pehmeä vakosametti velour tekee FS1000 mallista kodikkaan paratiisin koko perheelle.
Päällysosa on helppo vaihtaa ja pestä. Yhdistä FS1000 kanssa sopiva rahi FootSak ja nosta mukavasti jalat ylös - tai laita pään päälle sopivavetsak NOODLE niska tyyny. Useiden vetsaks on erikseen oleskelualueella ja voit luoda vaikka oman aulabaarin.

Design by Ryan Budassa, Kapkaupunki

VETSAK KANGAS, VELOUR

Velour kangas. Tekstiilin matka vie meidät 18. vuosisadan aikaan ja teollisen vallankumouksen Englannissa.
Entisessä Euroopan tekstiili kaupunkissa Manchesterissa on kehitetty tuolloin "velour" jota nyt kutsutaan vakosametti kangas. Laadukas materiaali vakuutti epäilijät sen kulutuskestävyydellä ja pehmeydellä.
Nimi "vakosametti" juontuu Ranskasta.

Erityisen vaikutuksen tekee samettisen pehmeä ja sen kestävyys.

Kokoonpano: ulompi kangas 98% polyesteriä 2% puuvillaa
Muut, taustalaulu 80% polyesteriä 20% puuvillaa
Martindale: 30.000 Rubs
Paino: 510 g / m²
Hoito: konepestävä 30 ° C

SALAINEN PATENTTI, PUHDASTA MUKAVUUTTA, HYBRID FOAM eli muistivaahto

Vetsakin kehittämä ainutlaatuinen hybrid foam, eli muistivaahto on keskeinen asia mikä erottaa Vetsakin kaikista muista istuimista. Vetsakin tiukat laatuvaatimukset ja monien vuosien kokemus muodostavat perustan Vetsakin istumamukavuudelle.
Laatu ja kestävyys olivat myös täytteen kehittämisessä etualalla. Erityinen salaisuus on sekoitussuhde, miten laadukkaita muistivaahto hiutaleita käytetään ja vaahdojen eri vahvuudet on optimoitu laajoissa testausmenettelyissä. Tuloksena on täydellisesti sovitettu sekoitussuhde joka edelleen paransi istumismukavuutta. Hybridi seosta käytetään turvallisesti uusien standardien mukaisesti. Vetsak on näin: pehmeämpi, hienompi muotoutumaan ja erityisesti: mukavampi istujalle!.
- Ei kahina helmiä, ei määrä lytistymistä eikä möykkyistä täytettä. Uusi hybridi muisti vaahto mukautuu joustavasti, jokainen ruumiinosa voi paremmin.

Vetsak säkkituoli on uuden ulottuvuuden mukavuutta

FS1000 Cord Velours Platinium
Lisätiedot
Toimitusaika keskimäärin (arki pv)
7 - 14 pv
Vetsak erinomaisuus

kannattaa hankkia & kyllä!

Lataa (1.02M)

Saatat pitää myös