Memory Säkkituoli FREE1000XL Kermanvaalea - ulos ja sisään
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Memory Säkkituoli FREE1000XL Kermanvaalea - ulos ja sisään

Memory Säkkituoli ulos ja sisään! Free kangas kestää pesua ja kosteutta!

Memory Creme säkkituoli FS1000 on malliston kookkain. Siinä voi vaikka kuherrella, koska FS1000 tarjoaa tarpeeksi tilaa kahdelle  ja kutsuu sinut rentoutumaan. Täyte on mailman paras hybridi muisti vaahto täyte, joka takaa ainutlaatuisen mukavuuden.

Koe painoton lepo kokemus!


Vetsak banner

649,00 €
Sisältää alv:n

Memory Säkkituoli FREE1000 XL Creme - ulos ja sisään

Esittelemme ylpeinä UUDEN vallankumouksellinen FREE1000 mallin. - Uskomaton mukavuus.

Memory Creme Säkkituoli FREE1000 XL -  by vetsak huokuu anteliaisuutta ja ylellisyyttä. Se sopii täydellisesti mihin tahansa huoneeseen. Onko vieressä sohva tai oleskelutilassa,  FS1000 tarjoaa turvasatamassa mukavuutta. Kapasiteetti on jopa 1000 litraa, FS1000 tarjoaa poikkeuksellisen istui- ja makuuasento tunteen rentoutumiseen, lukemiseen tai lepohetkeen jos haluat nauttia näkymiä ikkunasta.

FREE kangas kestää konepesun ja hierontakestävyys testattu 30000 asti,
Valitse väri ja voit käyttää tätä säkkituolia ulkona tai sisällä!

Enemmän mukavuutta elämääsi!vetsak FREE kangas

Meidän uusi Free kangas on tehty sisä- ja ulkokäyttöön; vetsak® rentoutumiskeidas.  vetsak® olohuonekalusteet luo kodikkaan ilmapiirin sekä sisällä että terasseilla ja puutarhassa.
Uusi elegantti high-tech kankas FREE, on vesitiivis, erittäin kestävä ja sillä on erinomainen valonkestävyys, taattua vetsak® laatua.

    Tehty rakkaudella: Päällinen 100% polyesteriä

    Tausta 80% polyesteri 20% puuvilla

    Paino: 510 g / m²

    Hoito: Konepesu 30 ° C: ssa

Tuote FREE 1000
Väri: Creme
Tilavuus 1000 litraa
Halkaisija n 140 cm
Korkeus n 90 cm
Istuinkorkeus ca. 30-60 cm
Paino 30 kg

Päällysosa on helppo vaihtaa ja pestä. Yhdistä FS1000 kanssa sopiva rahi FootSak ja nosta mukavasti jalat ylös - tai laita pään päälle sopivavetsak NOODLE niska tyyny. Useiden vetsaks on erikseen oleskelualueella ja voit luoda vaikka oman aulabaarin.

Design by Ryan Budassa, Kapkaupunki

SALAINEN PATENTTI, PUHDASTA MUKAVUUTTA, HYBRID FOAM eli muistivaahto

Vetsakin kehittämä ainutlaatuinen hybrid foam, eli muistivaahto on keskeinen asia mikä erottaa Vetsakin kaikista muista istuimista. Vetsakin tiukat laatuvaatimukset ja monien vuosien kokemus muodostavat perustan Vetsakin istumamukavuudelle.
Laatu ja kestävyys olivat myös täytteen kehittämisessä etualalla. Erityinen salaisuus on sekoitussuhde, miten laadukkaita muistivaahto hiutaleita käytetään ja vaahdojen eri vahvuudet on optimoitu laajoissa testausmenettelyissä. Tuloksena on täydellisesti sovitettu sekoitussuhde joka edelleen paransi istumismukavuutta. Hybridi seosta käytetään turvallisesti uusien standardien mukaisesti. Vetsak on näin: pehmeämpi, hienompi muotoutumaan ja erityisesti: mukavampi istujalle!.
- Ei kahina helmiä, ei määrä lytistymistä eikä möykkyistä täytettä. Uusi hybridi muisti vaahto mukautuu joustavasti, jokainen ruumiinosa voi paremmin.
Vetsak säkkituoli on uuden ulottuvuuden mukavuutta mukautuvalla memory foam täytteellä.
Toimitetaan laukussa tyhjiöpakattuna.
Vetsak tyhjiöpakattu

FS1000 free Creme
Toimitusaika keskimäärin (arki pv)
7 - 14 pv

Saatat pitää myös

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: