Memory Säkkituoli FREE600 beige - ulos ja sisään

Memory Säkkituoli FREE600 beige - ulos ja sisään

Memory Säkkituoli FREE600 beige - ulos ja sisään

Memory Säkkituoli ulos ja sisään! Free kangas kestää pesua ja kosteutta!
Memory säkkituoli FREE600 on kookas. Siinä voi vaikka kuherrella, koska FREE600 Tarjoaa tarpeeksi tilaa ja kutsuu sinut rentoutumaan. Täyte on mailman paras hybridi muisti vaahto täyte, joka takaa ainutlaatuisen mukavuuden.
Koe painoton lepo kokemus!


Vetsak banner

FS600 free beige

399,90 €

Lisää ostoskoriin

Lisätietoja

Memory Säkkituoli FREE600 XL beige - ulos ja sisään

Esittelemme ylpeinä UUDEN vallankumouksellinen FREE600 mallin.
Uskomaton mukavuus.

Memory Säkkituoli FREE600 -  by vetsak huokuu anteliaisuutta ja ylellisyyttä. Se sopii täydellisesti mihin tahansa huoneeseen. Onko vieressä sohva tai oleskelutilassa,  FS600 tarjoaa turvasatamassa mukavuutta. Kapasiteetti on jopa 600 litraa, FREE6000 tarjoaa poikkeuksellisen istui- ja makuuasento tunteen rentoutumiseen, lukemiseen tai lepohetkeen jos haluat nauttia näkymiä ikkunasta.

FREE kangas kestää konepesun ja hierontakestävyys testattu 30000 asti,
Valitse väri ja voit käyttää tätä säkkituolia ulkona tai sisällä!

Enemmän mukavuutta elämääsi!vetsak FREE kangas

Meidän uusi Free kangas on tehty sisä- ja ulkokäyttöön; vetsak® rentoutumiskeidas.  vetsak® olohuonekalusteet luo kodikkaan ilmapiirin sekä sisällä että terasseilla ja puutarhassa.
Uusi elegantti high-tech kankas FREE, on vesitiivis, erittäin kestävä ja sillä on erinomainen valonkestävyys, taattua vetsak® laatua.

    Tehty VETSAK rakkaudella: Päällinen 100% polyesteriä

    Tausta 80% polyesteri 20% puuvilla

    Paino: 510 g / m²

    Hoito: Konepesu 30 ° C: ssa

Tuote FREE 1000
Väri: Beige
Tilavuus 600 litraa
Halkaisija n 110 cm
Korkeus n 70 cm
Istuinkorkeus ca. 30-50 cm
Paino 20 kg

Päällysosa on helppo vaihtaa ja pestä. Yhdistä FS1000 kanssa sopiva rahi FootSak ja nosta mukavasti jalat ylös - tai laita pään päälle sopivavetsak NOODLE niska tyyny. Useiden vetsaks on MAINIO erikseen oleskelualueella ja voit luoda vaikka oman aulabaarin.

Design by Ryan Budassa, Kapkaupunki

SALAINEN PATENTTI, PUHDASTA MUKAVUUTTA, HYBRID FOAM eli muistivaahto

Vetsakin kehittämä ainutlaatuinen hybrid foam, eli muistivaahto on keskeinen asia mikä erottaa Vetsakin kaikista muista istuimista. Vetsakin tiukat laatuvaatimukset ja monien vuosien kokemus muodostavat perustan Vetsakin istumamukavuudelle.
Laatu ja kestävyys olivat myös täytteen kehittämisessä etualalla. Erityinen salaisuus on sekoitussuhde, miten laadukkaita muistivaahto hiutaleita käytetään ja vaahdojen eri vahvuudet on optimoitu laajoissa testausmenettelyissä. Tuloksena on täydellisesti sovitettu sekoitussuhde joka edelleen paransi istumismukavuutta. Hybridi seosta käytetään turvallisesti uusien standardien mukaisesti. Vetsak on näin: pehmeämpi, hienompi muotoutumaan ja erityisesti: mukavampi istujalle!.
- Ei kahina helmiä, ei määrä lytistymistä eikä möykkyistä täytettä. Uusi hybridi muisti vaahto mukautuu joustavasti, jokainen ruumiinosa voi paremmin.
Vetsak säkkituoli on uuden ulottuvuuden mukavuutta mukautuvalla memory foam täytteellä. Toimitetaan laukussa tyhjiöpakattuna.
Vetsak tyhjiöpakattu

Tuotteen mitat

  • Toimitusaika keskimäärin (arki pv) - 7 - 14 pv

Liitetiedostot

Katso myös nämä!