Maailman paras ja mukavin säkkituoli kaikille!

Maailman parhaat Säkkituolit

Vetsak - se maailman paras säkkituoli on korkealaatuinen, kestävä ja kuuluisa mukavuudestaan. Täytteenä toimii kehoon mukautuvat muistivaahtohiutaleet, joka erottaa tämän säkkituolin muista. Laatu ja kestävyys olivat täytteen kehittämisessä etualalla. Tiukat laatuvaatimukset ja monien vuosien kokemus tuottivat nämä ainutlaatuisen mukavat ja kestävät säkkituolit. Se sopii täydellisesti mihin tahansa huoneeseen, samalla tuoden kankaillaan ylellisyyttä kotiin.

Kaikki verhoilut ovat käsinommeltuja sekä eettisesti tuotettuja. Kankaat ovat materiaalillaan ja kulutuskestävyydellään vakuuttanut epäilijät. Voit valita mieleisesi 24 erilaisesta väristä ja tekstiilistä. Kaikki verhoilut ovat konepestäviä, helposti irrotettavia vetoketjulla. Valitsitpa 1000 litran tai 600 litran mallin, et ole vastaavaa säkkituolia vielä kohdannut.

 

Memory Säkkituoli FS1000XL - Hieno Turkis Beige
Memory Beige säkkituoli FS1000 on ylellisen pehmeää ja hienoa keinoturkista. Siinä voi vaikka nukkua, koska FS1000 tarjoaa tarpeeksi kokoa jopa kahdelle, kutsuu sinut ja kumppanin rentoutumaan. Täyte on maailman paras hybridi muistivaahto täyte, joka takaa ainutlaatuisen mukavuuden.Koe painoton lepo kokemus! 1000 litran tilavuus sopii kahdelle = melkein kuin sänky!Samettisen pehmeä hieno Beige keinoturkis - helppo vaihtaa ja pestä!
749,00 €
Memory Säkkituoli FS600L - Hieno Turkis Beige
Memory säkkituoli FS600 hienolla keinoturkiksella on ylellisen pehmeä ja laadukas. Siinä voi vaikka nukkua, koska FS600 tarjoaa tarpeeksi tilaa rentoutua. Täyte on maailman paras hybridi muistivaahto täyte, joka takaa ainutlaatuisen mukavuuden.Koe painoton lepo kokemus!Samettisen pehmeä beige keinoturkis - helppo vaihtaa ja pestä!
599,00 €
Memory Säkkituoli FS1000XL - Hieno Turkis Harmaa
Memory Harmaa säkkituoli FS1000 on ylellisen pehmeää ja hienoa keinoturkista. Siinä voi vaikka nukkua, koska FS1000 tarjoaa tarpeeksi kokoa jopa kahdelle, kutsuu sinut ja kumppanin rentoutumaan. Täyte on maailman paras hybridi muistivaahto täyte, joka takaa ainutlaatuisen mukavuuden.Koe painoton lepo kokemus! 1000 litran tilavuus sopii kahdelle = melkein kuin sänky!Samettisen pehmeä hieno Harmaa keinoturkis - helppo vaihtaa ja pestä!
749,00 €
Memory Säkkituoli FS600L - Hieno Turkis Harmaa
Memory säkkituoli FS600 hienolla keinoturkiksella on ylellisen pehmeä ja laadukas. Siinä voi vaikka nukkua, koska FS600 tarjoaa tarpeeksi tilaa rentoutua. Täyte on maailman paras hybridi muistivaahto täyte, joka takaa ainutlaatuisen mukavuuden.Koe painoton lepo kokemus!Samettisen pehmeä harmaa keinoturkis - helppo vaihtaa ja pestä!
599,00 €
Memory Säkkituoli FS1000XL - Turkis Beige
Memory Beige säkkituoli FS1000 on ylellisen pehmeä keinoturkis säkkituoli. Siinä voi vaikka nukkua, koska FS1000 tarjoaa tarpeeksi kokoa, kutsuu sinut ja kumppanin rentoutumaan. Täyte on mailman paras hybridi muisti vaahto täyte, joka takaa ainutlaatuisen mukavuuden.Koe painoton lepo kokemus! 1000 litran tilavuus sopii kahdelle = melkein kuin sänky!Samettisen pehmeä Beige keinoturkis - helppo vaihtaa ja pestä!
699,00 €
Memory Säkkituoli FS600L - Turkis Beige
Memory säkkituoli FS600 on ylellisen pehmeä. Siinä voi vaikka nukkua, koska FS600 tarjoaa tarpeeksi kutsuu sinut rentoutumaan. Täyte on mailman paras hybridi muisti vaahto täyte, joka takaa ainutlaatuisen mukavuuden.Koe painoton lepo kokemus!Samettisen pehmeä beige keinoturkis - helppo vaihtaa ja pestä!
549,00 €
Memory Säkkituoli FS1000XL - Turkis Harmaa
Memory säkkituoli FS1000 on ylellisen pehmeä keinoturkis säkkituoli. Siinä voi vaikka nukkua, koska FS1000 tarjoaa tarpeeksi kokoa, kutsuu sinut ja kumppanin rentoutumaan. Täyte on mailman paras hybridi muisti vaahto täyte, joka takaa ainutlaatuisen mukavuuden.Koe painoton lepo kokemus! 1000 litran tilavuus sopii kahdelle = melkein kuin sänky!Samettisen pehmeä keinoturkis - helppo vaihtaa ja pestä!
699,00 €
Memory Säkkituoli FS600L - Turkis Harmaa
Memory säkkituoli FS600 on ylellisen pehmeä. Siinä voi vaikka nukkua, koska FS600 tarjoaa tarpeeksi kutsuu sinut rentoutumaan. Täyte on mailman paras hybridi muisti vaahto täyte, joka takaa ainutlaatuisen mukavuuden.Koe painoton lepo kokemus!Samettisen pehmeä harmaa keinoturkis - helppo vaihtaa ja pestä!
549,00 €
Memory Säkkituoli FS1000XL - Mokka Khaki
Memory säkkituoli FS1000 on malliston kookkain. Siinä voi vaikka nukkua, koska FS1000 tarjoaa tarpeeksi tilaa jopa kahdelle, kutsuu sinut ja kumppanin rentoutumaan.
Täyte on maailman paras hybridi muistivaahto täyte, joka takaa ainutlaatuisen mukavuuden.Koe painoton lepo kokemus!Samettisen pehmeä khaki vakosametti - helppo vaihtaa ja pestä!
549,00 €
Memory Säkkituoli FS600L - Mokka Khaki
Memory säkkituoli FS600 on 600 litran koollaan iso säkkituoli. Siinä mahtuu hyvin lepäillä, koska FS600 tarjoaa tarpeeksi tilaa asentoon kuin asentoon. Täyte on maailman paras hybridi muistivaahto täyte, joka takaa ainutlaatuisen mukavuuden.Koe painoton lepo kokemus!Samettisen pehmeä khaki vakosametti - helppo vaihtaa ja pestä!
449,00 €
Memory Säkkituoli FS1000XL - Mokka Beige
Memory säkkituoli FS1000 on malliston kookkain. Siinä voi vaikka nukkua, koska FS1000 tarjoaa tarpeeksi tilaa jopa kahdelle, kutsuu sinut ja kumppanin rentoutumaan.
Täyte on maailman paras hybridi muistivaahto täyte, joka takaa ainutlaatuisen mukavuuden.Koe painoton lepo kokemus!Samettisen pehmeä Beige vakosametti - helppo vaihtaa ja pestä!
549,00 €
Memory Säkkituoli FS600L - Mokka Beige
Memory säkkituoli FS600 on 600 litran koollaan iso säkkituoli. Siinä mahtuu hyvin lepäillä, koska FS600 tarjoaa tarpeeksi tilaa asentoon kuin asentoon. Täyte on maailman paras hybridi muistivaahto täyte, joka takaa ainutlaatuisen mukavuuden.Koe painoton lepo kokemus!Samettisen pehmeä beige vakosametti - helppo vaihtaa ja pestä!
449,00 €