Maailman paras ja mukavin säkkituoli kaikille!

Maailman parhaat Säkkituolit

VETSAK - BEANBAG ON AINUTLAATUINEN - HYBRIDI MEMORY FOAM Vetsak ei ole mikä tahansa säkkituoli: vetsak on täysin ainutlaatuinen. Menestystarina vetsak on alkanut Etelä-Afrikassa, jolloin kehitettiin ainutlaatuinen täyte säkkituoliin. Korkeimmat laatuvaatimukset, nykyään oma tuotanto myös Saksassa takaa, että säkkituoli on paitsi rakkain kestävä huonekalu, mutta myös mukana sinulla pitkällä aikavälillä. Kokemukset vetsakista; jäljittelemätön mukavuutta, jolle on ominaista helppous, mukavuus ja ainutlaatuinen pehmeys, kuin halaus! Mahtava paikka lukea tai vain chillailla.. Vetsak sopeutuu ja muotoutuu, laadukkaampi täyte tarjoaa Sinulle sen, mitä tarvitset kiireisen päivän jälkeen. Irrotettava ja pestävä päällinen, joka helposti voidaan avata vetoketjulla, myös varmistaa, että säkkituoli on pitkäikäinen hankinta. 1000 litran mallissa otat jo unet!

Memory Säkkituoli FS600 L - Turkis harmaa
Memory säkkituoli FS600 on ylellisen pehmeä. Siinä voi vaikka nukkua, koska FS600 tarjoaa tarpeeksi kutsuu sinut rentoutumaan. Täyte on mailman paras hybridi muisti vaahto täyte, joka takaa ainutlaatuisen mukavuuden.Koe painoton lepo kokemus!Samettisen pehmeä harmaa keinoturkis - helppo vaihtaa ja pestä!
549,00 €
Memory Säkkituoli FS1000XL - Turkis harmaa
Memory säkkituoli FS1000 on ylellisen pehmeä keinoturkis säkkituoli. Siinä voi vaikka nukkua, koska FS1000 tarjoaa tarpeeksi kokoa, kutsuu sinut ja kumppanin rentoutumaan. Täyte on mailman paras hybridi muisti vaahto täyte, joka takaa ainutlaatuisen mukavuuden.Koe painoton lepo kokemus! 1000 litran tilavuus sopii kahdelle = melkein kuin sänky!Samettisen pehmeä keinoturkis - helppo vaihtaa ja pestä!
699,00 €
Memory Säkkituoli FS600 L - Turkis beige
Memory säkkituoli FS600 on ylellisen pehmeä. Siinä voi vaikka nukkua, koska FS600 tarjoaa tarpeeksi kutsuu sinut rentoutumaan. Täyte on mailman paras hybridi muisti vaahto täyte, joka takaa ainutlaatuisen mukavuuden.Koe painoton lepo kokemus!Samettisen pehmeä beige keinoturkis - helppo vaihtaa ja pestä!
549,00 €
Memory Säkkituoli FS1000XL - Turkis Beige
Memory Beige säkkituoli FS1000 on ylellisen pehmeä keinoturkis säkkituoli. Siinä voi vaikka nukkua, koska FS1000 tarjoaa tarpeeksi kokoa, kutsuu sinut ja kumppanin rentoutumaan. Täyte on mailman paras hybridi muisti vaahto täyte, joka takaa ainutlaatuisen mukavuuden.Koe painoton lepo kokemus! 1000 litran tilavuus sopii kahdelle = melkein kuin sänky!Samettisen pehmeä Beige keinoturkis - helppo vaihtaa ja pestä!
699,00 €
Memory Säkkituoli FS1000 XL - Mokka beige
Memory säkkituoli FS1000 on malliston kookkain. Siinä voi vaikka kuherrella, koska FS1000 tarjoaa tarpeeksi tilaa kahdelle ja kutsuu sinut rentoutumaan.
Täyte on mailman paras hybridi muisti vaahto täyte, joka takaa ainutlaatuisen mukavuuden.
Koe painoton lepo kokemus!Samettisen pehmeä Beige vakosametti - helppo vaihtaa ja pestä!
549,00 €
Memory Säkkituoli FS1000 XL - Mokka Tummanharmaa
Memory säkkituoli FS1000 on malliston kookkain. Siinä voi vaikka kuherrella, koska FS1000 tarjoaa tarpeeksi tilaa kahdelle ja kutsuu sinut rentoutumaan. Täyte on mailman paras hybridi muisti vaahto täyte, joka takaa ainutlaatuisen mukavuuden.Koe painoton lepo kokemus, yksin tai kaksin!Samettisen pehmeä Tumman harmaa vakosametti - helppo vaihtaa ja pestä!
549,00 €
Memory Säkkituoli FS1000 XL - Mokka vaaleanharmaa
Memory säkkituoli FS1000 on malliston kookkain. Siinä voi vaikka kuherrella, koska FS1000 tarjoaa tarpeeksi tilaa kahdelle, kutsuu sinut rentoutumaan. Täyte on mailman paras hybridi muisti vaahto täyte, joka takaa ainutlaatuisen mukavuuden.Koe painoton lepokokemus, yksin leveästi tai mukavasti kahden!Samettisen pehmeä vaaleanharmaa vakosametti - helppo vaihtaa ja pestä!
549,00 €
Memory Säkkituoli FS1000 XL - Mokka Platinium
Memory säkkituoli FS1000 on malliston kookkain. Siinä voi vaikka kuherrella, koska FS1000 tarjoaa tarpeeksi tilaa kahdelle  Muistivaahto kutsuu sinut rentoutumaan. Täyte on mailman paras hybridi muisti vaahto täyte, joka takaa ainutlaatuisen mukavuuden.Koe painoton lepo kokemus!Samettisen pehmeä Platinium vakosametti - helppo vaihtaa ja pestä!
549,00 €
Memory Säkkituoli FS600 L - Mokka tummanharma
Memory säkkituoli FS600 on 600 litran koollaan iso, muttei isoin. Siinä voi vaikka kuherrella, koska F600 tarjoaa tarpeeksi tilaa ja kutsuu sinut rentoutumaan. Täyte on mailman paras hybridi muisti vaahto täyte, joka takaa ainutlaatuisen mukavuuden.Koe painoton lepo kokemus!Samettisen pehmeä ja ajaton tummanharmaa vakosametti - helppo vaihtaa ja pestä!
449,00 €
Memory Säkkituoli FS600 L - Mokka beige
Memory säkkituoli FS600 on 600 litran koollaan iso säkkituoli. Siinä voi vaikka uneksia, Memory F600 tarjoaa tilaa ja kutsuu sinut rentoutumaan. Täyte on mailman paras hybridi muisti vaahto täyte, joka takaa ainutlaatuisen mukavuuden.Koe painoton lepo kokemus!Samettisen pehmeä ja kutsuva beige vakosametti - helppo vaihtaa ja pestä!
449,00 €
Memory Säkkituoli FS600 L - Mokka vaaleanharmaa
Memory säkkituoli FS600 on 600 litran koollaan kookas. Siinä voi vaikka kuherrella, Memory 600 tarjoaa tarpeeksi tilaa, kutsuu sinut rentoutumaan. Täyte on mailman paras hybridi muisti vaahto täyte, joka takaa ainutlaatuisen mukavuuden.Koe painoton lepo kokemus!Samettisen pehmeä ja hyväilevä vaaleanharmaa vakosametti - helppo vaihtaa ja pestä!
449,00 €
Alennuksessa!
Memory Säkkituoli FS600 L - Mokka Platinium
Memory säkkituoli FS600 on 600 litran koollaan iso, muttei isoin. Siinä voi vaikka kuherrella, koska F600 tarjoaa tarpeeksi tilaa ja kutsuu sinut rentoutumaan. Täyte on mailman paras hybridi muisti vaahto täyte, joka takaa ainutlaatuisen mukavuuden.Koe painoton lepo kokemus!Samettisen pehmeä ja ylellisen platinium vakosametti - helppo vaihtaa ja pestä!
399,00 €
449,00 €